|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
בסניף ירושלים עובד בחור מאוד נחמד בשם גיא. לי באופן אישי הוא נתן שרות מדהים, כולל הסבר מפורט ומקצועי ביותר אודות הרבה מוצרים של החברה. למרות בעיות בקופה (שלא עבדה טוב) הוא היה מאוד סובלני, ואף נתן לי מתנה קטנה בסוף הרכישה ממש נכס לחברה - האנשים רואים את הידיים שלו ורוצים לקנות עוד ועכשיו לגופו של עניין !!! אם ידוע לכם על בחורה או אישה איכותית, רווקה, נראת טוב, אוהבת בחור גדול, שחום ואינטלגנטי בגיל 30+, אז צרו איתו קשר בהקדם ! ![]()
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() הכל בסדר צדיק?
#3 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הצדיק נפל על הפיק?
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רבנו....מה הולך אחי?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יהודיה, תופס?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() וואט דה פאק?
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צדיק שמע אתה בחור נדיר!! חח
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עד שקראתי את השורה האחרונה הייתי בטוח שאתה חושק בגיא
#10 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
מה יש ?! - למה לא לפרגן לבחור טוב (מעבר לכך שמגיע לו). זה אהבת חינם, זהו. בלי אינטרס אישי כלל. החיים גם כך מלאים בשנאה, קנאה והרס עצמי - אז למה אני חייב להעמיד פנים שאני "קשוח" כל היום ?! למה? זה כיף לפרגן לאדם טוב
#11 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שתף שתף מה אתה מעשן
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מסייה וולף, חלאס עם השטויות. אף אחד פה לא מכיר אותך, למה שיסדרו לך מישהי? אני אסדר מישהי לבנאדם שאני לא מכיר מהאינטרנט? תחשוב בהיגיון. בנוסף, זה פורום פיתוח גוף, לא jdate.
תודה על המחמאות לסניף י"ם. נעול.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה למה לא לעובד בתוכנית עם ווליום גבוה? | DH12 | אימונים | 2 | 03-04-09 18:55 |
לכל מי שטוען שהwwe מעודד שימוש בסטרואידים | G-G | פיתוח גוף-כללי | 25 | 01-09-07 19:32 |
מעודד הורמון גדילה - Anabol GH ENHANCERS | Desperado | תזונה ותוספים | 9 | 03-05-07 15:53 |
Viraloid מעודד הורמון גדילה (טבעי?) | the_contractor | תזונה ותוספים | 17 | 08-04-07 08:53 |