|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני בן 21. התחלתי להתאמן במכון לפני כחודש-חודשיים לאחר מספר שנים שלא התאמנתי. אני שוקל לקחת אבקת חלבונים. אך ברצוני לרדת במשקל קצת בנוסף לפיתוח הגוף. אם אתחיל לקחת אבקת חלבונים -הדבר עלול לפגוע בירידה במשקל? דבר שני, האם אני צריך בכלל אבקת חלבונים? תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבונים זה חלבון מרוכז ואיכותי שאמור להשלים לך ערכים בתזונה שלך-לא יותר מזה.
הירידה באחוזי שומן שלך תתבצע ממאזן קלורי שלילי. קרא קצת תבין על מה מדובר ומאחל לך בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כן, אני יודע שזה לא אמור לגרום לי להשמין...
אבל בכל זאת.. כאילו מילדות חרוט בראש ה"עובדה", כביכול, שזה נועד להשמנה. רק רציתי לוודא עם אנשים שבאמת מבינים ולא אנשים עם אינטרסים, לדוג: מאמנים במכון. בנוגע לשאלה השניה... כדאי לי לצרוך את זה? יש לי צורך בזה? זה יעזור להתפתחות שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי-זה אוכל. כמו ביצים בשר דגים חלב וכו'.. עם חסר לך חלבון בתפריט אז תקח.. קודם כל תזונה אז תוספים.
בכללי זה אחלה דבר.. יעזור להתפתחות שלך להתאמן חזק ולאכול טוב בהתאם למטרה שלך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאנשים פה כבר אמרו, הכל תלוי בתזונה שלך.
אתה צריך להגיע לכמויות של 1.5-2.5 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל גוף שלך בכל יום. אם אתה מתקשה להגיע לכזו כמות מאוכל רגיל, אבקת חלבונים היא תוסף מעולה בשביל זה. זה טעים, זה חלבון איכותי, זה נוח, וזה די זול ביחס לכמות שיש בכל קופסה. אבקת חלבון לא תגרום לך להשמין כל עוד לא תחרוג מהמאזן הקלורי שדרוש לך בשביל הרזייה. תחפש במדריכים מידע על זה. בעיקרון אתה צריך לחשב את הbmr שלך, להכפיל אותו ב1.2, ולהוסיף בנוסף לזה את הקלוריות שאתה שורף בפעילות גופנית במשך היום. אחרי שאתה מחשב את הכמות הזאת, אתה מחסיר אותה מכמות הקלוריות שאתה אוכל ביום. אתה צריך להגיע לכמות שלילית כדי לרדת במשקל. מומלץ מאזן שלילי של 500-700 קלוריות ליום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי..
תודה רבה לכם. ![]() עזרתם המון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבונים | Muscleup | תזונה ותוספים | 7 | 23-03-10 20:31 |
חלבונים- שאלות ותוספי מזון של חלבונים. | omer1789 | תזונה ותוספים | 7 | 28-01-08 23:24 |
חלבונים | assafam | תזונה ותוספים | 20 | 20-04-07 20:25 |
שייק חלבונים לעומת חלבונים מיוגורט - עד כמה ההבדל גדול? | J.Viewz | תזונה ותוספים | 11 | 10-04-07 21:40 |