ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-02-11, 18:03   #1
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל פוסטים של פעם

שתראו איך פעם היה מתנהל פה דיוןואיזה אנשים היו פה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=22273
!Demon! מנותק  
ישן 05-02-11, 18:52   #2
semo2011
חבר פעיל

עוסק ב:: סטודנט בטכניון

כמו שאומרים, היו ימים.. כמו היום חחח
semo2011 מנותק  
ישן 06-02-11, 16:26   #3
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

הבנתי אז בעצם אתה רוצה ש2 חברי'ה יעלו פה עשירית מחקר שהם קראו/הורידו מncsa או אתר דומה(בלי סימוכין, או מחקרי נגד, מה גם שזה אסור וטכנית הם יכולים לתבוע את האתר הזה), 30 חברי'ה אחרי זה ירשמו "תותח אחי!" ו"וואלה לא ידעתי" והרמה של הפורום תעלה?

דומס ופציעות לא מושפעים בזכות מתיחות סטטיות זה ידוע, אבל יש הרבה דברים חשובים אחרים שכן דורשים מתיחות(טווח תנועה, בריאות המפרק בכללי), אני מאמין שבגלל ההודעה הזאת יש אנשים שלא עושים מתיחות יותר אף פעם(=טמטום)

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק  
ישן 06-02-11, 19:11   #4
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
הבנתי אז בעצם אתה רוצה ש2 חברי'ה יעלו פה עשירית מחקר שהם קראו/הורידו מncsa או אתר דומה(בלי סימוכין, או מחקרי נגד, מה גם שזה אסור וטכנית הם יכולים לתבוע את האתר הזה), 30 חברי'ה אחרי זה ירשמו "תותח אחי!" ו"וואלה לא ידעתי" והרמה של הפורום תעלה?

דומס ופציעות לא מושפעים בזכות מתיחות סטטיות זה ידוע, אבל יש הרבה דברים חשובים אחרים שכן דורשים מתיחות(טווח תנועה, בריאות המפרק בכללי), אני מאמין שבגלל ההודעה הזאת יש אנשים שלא עושים מתיחות יותר אף פעם(=טמטום)
זה לא טמטום..זה פשוט שהאנשים שלא יעשו מתיחות אף פעם הם המטומטמים,מדובר בפוסט על החשיבות של המתיחות למטרת הסט,כל בן אדם עם מנת משכל ממוצעת יכול להבין את זה.
jonathan מנותק  
ישן 07-02-11, 00:43   #5
subzero1122
Banned

מה אתה רוצה להגיד?
היום בא ילד מפגר וכותב שמישהו במכון אמר לו שהבולבול שלו לא יגדל ושואל אנשים אם זה נכון.
subzero1122 מנותק  
ישן 07-02-11, 00:48   #6
הספגטי‏
Banned

משה מעריץ2
הספגטי‏ מנותק  
ישן 07-02-11, 12:36   #7
Chest
חבר פעיל

חדר כושר: Go Active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
מה אתה רוצה להגיד?
היום בא ילד מפגר וכותב שמישהו במכון אמר לו שהבולבול שלו לא יגדל ושואל אנשים אם זה נכון.
לא משהוא אישי נגדך, או נגד הקבוצה של פורום כח..
אבל הקבוצה של הליפטרים קצת הרסה תשם של הפורום לדעתי.
כל הזמן אתם עם הקודים שלכם חזות טר1ל וכל השטויות שלכם..
ישן 07-02-11, 14:15   #8
SmokingSnake

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Chest צפה בהודעה
כמו שאמרתי, כדאי שלא נגיב יותר בהודעות מחוץ לאימוני כוח, ככה 99% מהתשובות פה יהיו שטויות
העיקר שיהיה מישהו שיוכל לרשום "תעשה ABC לדעתי" ו"תהיה במאזן קלורי חיובי", בלי תכנון, בלי פריודיזציה, בלי ידע בסיסי...

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

SmokingSnake מנותק  
ישן 07-02-11, 14:19   #9
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chest צפה בהודעה
זה אולי כי לרובנו יש אישיות, וכשמישהו צריך לקבל ביקורת אנחנו עושים את זה, במקום להגיד "ס1ס אחיייייייייייייייייי".

הרסה תשם של הפורום? אם בפורום באים ילדים ושואלים אם הזין לא יגדל בגלל אימונים כנראה שאין יותר מדי מה לעזור.

אנחנו הבאנו קצת ידע ומקצוענות, מושגים מהספרות, שיטות מוכחות ובדוקות ועובדות שמבוססות על מחקרים, ולא מושגים כמו "בגרות שריר" "צפיפות שריר" ו"בלבול שריר".
subzero1122 מנותק  
ישן 07-02-11, 14:28   #10
SmokingSnake

ציטוט:
זה אולי כי לרובנו יש אישיות, וכשמישהו צריך לקבל ביקורת אנחנו עושים את זה, במקום להגיד "ס1ס אחיייייייייייייייייי".

הרסה תשם של הפורום? אם בפורום באים ילדים ושואלים אם הזין לא יגדל בגלל אימונים כנראה שאין יותר מדי מה לעזור.

אנחנו הבאנו קצת ידע ומקצוענות, מושגים מהספרות, שיטות מוכחות ובדוקות ועובדות שמבוססות על מחקרים, ולא מושגים כמו "בגרות שריר" "צפיפות שריר" ו"בלבול שריר".
שכחת "זיכרון שריר" ו"חלון הזדמנויות"

SmokingSnake מנותק  
ישן 07-02-11, 15:37   #11
Chest
חבר פעיל

ציטוט:

לפי מה שאני רואה אתם רק מריצים צחוקים על בילדרים ועל התוכניות שלנו, אני המטרה שלי היא להוסיף יותר בשר על הגוף, לא יותר משקל על הבר. משקל גבוה על הבר לא כ"כ מעניין אותי כמו פיתוח גוף, אתם צריכים להבין את זה.. כל פעם שמישו שואל שאלה זה ישר ss אצלכם.. לא כולם רוצים להתעסק בpl או בwl.. אני נגיד, אני לא צוחק.. אני שנה שעברה הושפעתי קשות מלא לעבוד על הביספס כי הייתי עובד חזק על הגב. אבל הנה יצא לי חוסר פרופורציות שנה שעברה. עכשיו אני 'מפמפם יד קדמית' והיד שלי גדלה, עובדה.
ונחש, מה רע בabc? אני אישית עושה ab, אבל שתי חברים שלי בני 17 עובדים רק abc כבר המון זמן, והתוצאות מדברות בעד עצמם.
ישן 07-02-11, 15:48   #12
subzero1122
Banned

בהודעה הזאת אתה מוכיח את כל מה שאמרתי.
subzero1122 מנותק  
ישן 07-02-11, 16:10   #13
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:

חחח, אתם חבורה של פליטים מפורומים אחרים (תנחש למה העיפו אותכם, כי אתם חבורה של אפסים) ומה שהבאתם לכאן זה בעיקר הרס (האתר הזה חצי מת וקיבל יותר מרק שם רע)

מושגים מהספרות :o הספר היחידי שקראת היה ss, אין אף עובדות בדוקות ומבוססות באנטומיה (מראה על הטיפשות והנאיביות שלך), ומקצוענות זה השם האחרון שאפשר להגדיר אותך עם הזלזול האינסופי והחוסר כבוד\סבלנות כלפי אחרים

חבל שככה צריך להיפרד מהפורום הזה שהיה בית שלישי בשבילי (מרגל בתחת שלי, תפסיקו להאכיל את יאיר בשטויות שלכם)
ישן 07-02-11, 18:40   #14
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

תאמת לא התכוונתי לחברה של התוכניות כוח (סבזירו שלד ועוד) שהרסו תפורום או משהו..
התכוונתי לזה שפעם היום הרבה אנשים עם ידע שישבו פה והיה אפשר ללמוד מההודעות שלהם וידעת פשוט שמה שהוא רושם הוא נכון...
היום יש לך ילדים שרושמים לאחרים לא לעבור ת40 גרם שומן כי הוא ישמים (סתם דוגמא שעכשיו ראיתי מאלף מפגרות שיש פה כל יום).סמתי את זה פה , סתם כי זה מתקשר לאימונים.
לגבי החברה של האימוני כוח , נכון הרבה פעמים יש ריבים והכל אבל לפי דעתי כשהמגיבים יש חיים בפורום..תחשבו הם לא יגיבו יהיה משעמם פה , הפינה של הבלוט או איך לגדול זה הפוסטים הכי מצחיקים שקראתי פה ככה שנגדם לי אישית אין כלום , להפך הפילו אני מחכה לעוד סרטונים מצחיקים
!Demon! מנותק  
ישן 07-02-11, 18:45   #15
הליצן המרקד
חבר פעיל

האנשים שאתם מציינים נעלמו הרבה הרבה לפני ש"אלה עם התוכניות כוח" באו.
הליצן המרקד מנותק  
ישן 07-02-11, 19:21   #16
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
חחח, אתם חבורה של פליטים מפורומים אחרים (תנחש למה העיפו אותכם, כי אתם חבורה של אפסים) ומה שהבאתם לכאן זה בעיקר הרס (האתר הזה חצי מת וקיבל יותר מרק שם רע)

מושגים מהספרות :o הספר היחידי שקראת היה ss, אין אף עובדות בדוקות ומבוססות באנטומיה (מראה על הטיפשות והנאיביות שלך), ומקצוענות זה השם האחרון שאפשר להגדיר אותך עם הזלזול האינסופי והחוסר כבוד\סבלנות כלפי אחרים

חבל שככה צריך להיפרד מהפורום הזה שהיה בית שלישי בשבילי (מרגל בתחת שלי, תפסיקו להאכיל את יאיר בשטויות שלכם)
!
ישן 07-02-11, 20:21   #17
SmokingSnake

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Chest צפה בהודעה
לפי מה שאני רואה אתם רק מריצים צחוקים על בילדרים ועל התוכניות שלנו, אני המטרה שלי היא להוסיף יותר בשר על הגוף, לא יותר משקל על הבר. משקל גבוה על הבר לא כ"כ מעניין אותי כמו פיתוח גוף, אתם צריכים להבין את זה.. כל פעם שמישו שואל שאלה זה ישר ss אצלכם.. לא כולם רוצים להתעסק בpl או בwl.. אני נגיד, אני לא צוחק.. אני שנה שעברה הושפעתי קשות מלא לעבוד על הביספס כי הייתי עובד חזק על הגב. אבל הנה יצא לי חוסר פרופורציות שנה שעברה. עכשיו אני 'מפמפם יד קדמית' והיד שלי גדלה, עובדה.
ונחש, מה רע בabc? אני אישית עושה ab, אבל שתי חברים שלי בני 17 עובדים רק abc כבר המון זמן, והתוצאות מדברות בעד עצמם.
מצדי שכולם יעשו ABCD גם, אבל לא כשהם לוחצים 80 קילו ל6 חזרות, ואין להם אפילו בסיס לעבוד בעצימות כזאת גבוהה

SmokingSnake מנותק  
ישן 07-02-11, 20:24   #18
Danielo
חבר פעיל

עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי

לפי דעתי יש הרבה מה ללמוד מהחברה של אימוני כוח,ונכון לא צריך להיות מקובעים בגישה מסויימת.
אבל מה לעשות יש הרבה אנשים שלא מתאים להם תוכנית כוח,קחו לדוגמא אותי אני מתאמן בבית,אין לי איפה להיכשל,
ואני נלחם עם עצמי לאכול כמה שיותר,להגיע ל2500-300 קל'.בתוכנית כוח האימון הרבה יותר אינטנסיבי וצריך לאכול הרבה יותר.צריך ללמוד את התרגילים,(אני אישית כל הזמן מתרגל את הסקוואט lb)ואין מצב להישאר יחסית חטובים.
בקיצור,לא לכולם זה מתאים לפי דעתי.אני גם די מבין את ההסטלבטות הקבועה על כל ליצני המכון,כי אני מפצל.
ואני רואה מליון ליצנים בבית ספר,שלא יודעים להתאמן,ולא מתקדמים ואני מתאמן בבית והם במכון פה בעיר וההתקדמות שלי פי כמה וכמה גדולה.אבל לא צריך לשלול לגמרי את הפיצולים,התוכנית שלי למשל,כוללת סקוואט,בנץ',בנט אובר,מתח והשאר הם תרגילים מבודדים.לחיצת כתפיים,חתירות וכו'.אני לא מבין מה רע בתוכנית כזאת בטווח של 10-12 חזרות.
בקיצור,יש הרבה מה ללמוד מאנשי אימוני הכוח,אבל לא צריך לכפות על כולם לעשות תוכנית כוח.ולא צריך לקטול כל אחד שפותח פוסט על תוכנית פיצולים,אני גם בטוח שמפצלים לא יגיבו כי יצלבו אותם ישר.(מקווה שזה לא יקרה לי חח)
אה,ועוד משהו,גישה חברותית ולא גישה מתנשאת גם בביקורות בונות.
ישן 07-02-11, 21:28   #19
Chest
חבר פעיל

ציטוט:
בהודעה הזאת אתה מוכיח את כל מה שאמרתי.
כי יש לך חשיבה מרובעת, אתה לא יוצא ולא פותח ראש בכל מה שלא קשור לאימוני כח שלך, דחוף את זה מצידי לתחת שלך כי תגובות כאלה מעצבנות.. מי אתה שתתנשא עלי? עם אתה חושב שטעיתי במה שרשמתי אתה מוזמן לצטט ולהסביר לי איפה טעיתי, לא לצטט ולרמוז לי שאני טמבל.
ישן 07-02-11, 22:07   #20
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:

סאב שכחת את כל ה קקקקקקקקקקקקק, טטטטטטטטטטטטטט, טרול טרול טרול

פתיחת הודעות של "כנס למסנג'ר" ושטויות כאלו.

אולי יש לכם ידע בכל מה שקשור לתוכניות כוח אבל מעצם התגובות שלכם אפשר להבין שחוצמזה אין לכם כלום , לא חיים ,לא חברים (מזל שיש את הפורום שמצאתם לכם חברים חדשים) שלא נדבר על בחורות או חברה ואתם נכנסים לפורום בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמכם. והכי אני מרחם על הילדים בני 14-16 שעוד מקשיבים לכם ומתנהגים כמוכם. אז חוץ מלסגוד לריפטו ואיש הלילה ולאכול במג'יק תנסו אולי פעם אם אתם כבר באבן גבירול ללכת לאחד הברים אני ממליץ על האוטו תשתו קצת בירה תתחילו עם בחורות אולי ירד לכם התסכול(למרות שאולי משם בא התסכול שבחורות לא שמות עליכם למרות שאתם עושים סקוואט 180 קילו ודד ליפט 200 אבל אם זה המקרה לכו לפוסיקט) ותתנהגו כמו בני אדם בפורום.
nadavmoore מנותק  
נושא נעול