|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שתראו איך פעם היה מתנהל פה דיוןואיזה אנשים היו פה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=22273 |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאומרים, היו ימים.. כמו היום חחח
|
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הבנתי אז בעצם אתה רוצה ש2 חברי'ה יעלו פה עשירית מחקר שהם קראו/הורידו מncsa או אתר דומה(בלי סימוכין, או מחקרי נגד, מה גם שזה אסור וטכנית הם יכולים לתבוע את האתר הזה), 30 חברי'ה אחרי זה ירשמו "תותח אחי!" ו"וואלה לא ידעתי" והרמה של הפורום תעלה?
דומס ופציעות לא מושפעים בזכות מתיחות סטטיות זה ידוע, אבל יש הרבה דברים חשובים אחרים שכן דורשים מתיחות(טווח תנועה, בריאות המפרק בכללי), אני מאמין שבגלל ההודעה הזאת יש אנשים שלא עושים מתיחות יותר אף פעם(=טמטום)
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מה אתה רוצה להגיד?
היום בא ילד מפגר וכותב שמישהו במכון אמר לו שהבולבול שלו לא יגדל ושואל אנשים אם זה נכון. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() משה מעריץ2
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הקבוצה של הליפטרים קצת הרסה תשם של הפורום לדעתי. כל הזמן אתם עם הקודים שלכם חזות טר1ל וכל השטויות שלכם.. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() העיקר שיהיה מישהו שיוכל לרשום "תעשה ABC לדעתי" ו"תהיה במאזן קלורי חיובי", בלי תכנון, בלי פריודיזציה, בלי ידע בסיסי...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרסה תשם של הפורום? אם בפורום באים ילדים ושואלים אם הזין לא יגדל בגלל אימונים כנראה שאין יותר מדי מה לעזור. אנחנו הבאנו קצת ידע ומקצוענות, מושגים מהספרות, שיטות מוכחות ובדוקות ועובדות שמבוססות על מחקרים, ולא מושגים כמו "בגרות שריר" "צפיפות שריר" ו"בלבול שריר". |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונחש, מה רע בabc? אני אישית עושה ab, אבל שתי חברים שלי בני 17 עובדים רק abc כבר המון זמן, והתוצאות מדברות בעד עצמם. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בהודעה הזאת אתה מוכיח את כל מה שאמרתי.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מושגים מהספרות :o הספר היחידי שקראת היה ss, אין אף עובדות בדוקות ומבוססות באנטומיה (מראה על הטיפשות והנאיביות שלך), ומקצוענות זה השם האחרון שאפשר להגדיר אותך עם הזלזול האינסופי והחוסר כבוד\סבלנות כלפי אחרים חבל שככה צריך להיפרד מהפורום הזה שהיה בית שלישי בשבילי (מרגל בתחת שלי, תפסיקו להאכיל את יאיר בשטויות שלכם)
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תאמת לא התכוונתי לחברה של התוכניות כוח (סבזירו שלד ועוד) שהרסו תפורום או משהו..
התכוונתי לזה שפעם היום הרבה אנשים עם ידע שישבו פה והיה אפשר ללמוד מההודעות שלהם וידעת פשוט שמה שהוא רושם הוא נכון... היום יש לך ילדים שרושמים לאחרים לא לעבור ת40 גרם שומן כי הוא ישמים (סתם דוגמא שעכשיו ראיתי מאלף מפגרות שיש פה כל יום).סמתי את זה פה , סתם כי זה מתקשר לאימונים. לגבי החברה של האימוני כוח , נכון הרבה פעמים יש ריבים והכל אבל לפי דעתי כשהמגיבים יש חיים בפורום..תחשבו הם לא יגיבו יהיה משעמם פה , הפינה של הבלוט או איך לגדול זה הפוסטים הכי מצחיקים שקראתי פה ככה שנגדם לי אישית אין כלום , להפך הפילו אני מחכה לעוד סרטונים מצחיקים ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() האנשים שאתם מציינים נעלמו הרבה הרבה לפני ש"אלה עם התוכניות כוח" באו.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() לפי דעתי יש הרבה מה ללמוד מהחברה של אימוני כוח,ונכון לא צריך להיות מקובעים בגישה מסויימת.
אבל מה לעשות יש הרבה אנשים שלא מתאים להם תוכנית כוח,קחו לדוגמא אותי אני מתאמן בבית,אין לי איפה להיכשל, ואני נלחם עם עצמי לאכול כמה שיותר,להגיע ל2500-300 קל'.בתוכנית כוח האימון הרבה יותר אינטנסיבי וצריך לאכול הרבה יותר.צריך ללמוד את התרגילים,(אני אישית כל הזמן מתרגל את הסקוואט lb)ואין מצב להישאר יחסית חטובים. בקיצור,לא לכולם זה מתאים לפי דעתי.אני גם די מבין את ההסטלבטות הקבועה על כל ליצני המכון,כי אני מפצל. ואני רואה מליון ליצנים בבית ספר,שלא יודעים להתאמן,ולא מתקדמים ואני מתאמן בבית והם במכון פה בעיר וההתקדמות שלי פי כמה וכמה גדולה.אבל לא צריך לשלול לגמרי את הפיצולים,התוכנית שלי למשל,כוללת סקוואט,בנץ',בנט אובר,מתח והשאר הם תרגילים מבודדים.לחיצת כתפיים,חתירות וכו'.אני לא מבין מה רע בתוכנית כזאת בטווח של 10-12 חזרות. בקיצור,יש הרבה מה ללמוד מאנשי אימוני הכוח,אבל לא צריך לכפות על כולם לעשות תוכנית כוח.ולא צריך לקטול כל אחד שפותח פוסט על תוכנית פיצולים,אני גם בטוח שמפצלים לא יגיבו כי יצלבו אותם ישר.(מקווה שזה לא יקרה לי חח) אה,ועוד משהו,גישה חברותית ולא גישה מתנשאת גם בביקורות בונות.
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כי יש לך חשיבה מרובעת, אתה לא יוצא ולא פותח ראש בכל מה שלא קשור לאימוני כח שלך, דחוף את זה מצידי לתחת שלך כי תגובות כאלה מעצבנות.. מי אתה שתתנשא עלי? עם אתה חושב שטעיתי במה שרשמתי אתה מוזמן לצטט ולהסביר לי איפה טעיתי, לא לצטט ולרמוז לי שאני טמבל.
|
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סאב שכחת את כל ה קקקקקקקקקקקקק, טטטטטטטטטטטטטט, טרול טרול טרול פתיחת הודעות של "כנס למסנג'ר" ושטויות כאלו. אולי יש לכם ידע בכל מה שקשור לתוכניות כוח אבל מעצם התגובות שלכם אפשר להבין שחוצמזה אין לכם כלום , לא חיים ,לא חברים (מזל שיש את הפורום שמצאתם לכם חברים חדשים) שלא נדבר על בחורות או חברה ואתם נכנסים לפורום בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמכם. והכי אני מרחם על הילדים בני 14-16 שעוד מקשיבים לכם ומתנהגים כמוכם. אז חוץ מלסגוד לריפטו ואיש הלילה ולאכול במג'יק תנסו אולי פעם אם אתם כבר באבן גבירול ללכת לאחד הברים אני ממליץ על האוטו תשתו קצת בירה תתחילו עם בחורות אולי ירד לכם התסכול(למרות שאולי משם בא התסכול שבחורות לא שמות עליכם למרות שאתם עושים סקוואט 180 קילו ודד ליפט 200 אבל אם זה המקרה לכו לפוסיקט) ותתנהגו כמו בני אדם בפורום. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה אתם ישר נועלים פוסטים על t3 ?? | TORBO | תזונה ותוספים | 8 | 01-12-08 21:56 |
המלצות לסרטי אימה (בעקבות פוסטים שנפתחו) | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 8 | 26-04-08 12:36 |
עקב פוסטים חוזרים ונישנים - מקורות פחמימה לפסח. | orel | תזונה ותוספים | 6 | 18-04-08 12:35 |