ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-02-11, 22:42   #1
beitaron
חבר מתחיל

ברירת מחדל עזרה בנוגע לתכונית אימונים

שלום לכולם...
רציתי לשאול כמה שאלות ולנסות לבנותת לעצמי תוכנית אימונים
אז ככה
אני בן 14
גובה 1.63
משקל 63
הייתי אצל הרופאה שלי לפני כמה ימים והיא אמרה שאני בעודף משקל אז ככה אני רוצה תכנית אימונים שתיתן לי כמה דברים דבר ראשון : אני רוצה לרדת כמה קילוגרמים לטווח הנורמה
דבר שני : לפתח את הגוף שלי בצורה יפה קוביות וכל זה...
דבר שלישי: אני רוצה לשפר את הכושר שלי אני מתעייף מאוד מהר
דבר רביעי ואחרון: תפריט אכילה מסודר

תודה לעוזרים וערב טוב
beitaron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-11, 06:48   #2
GSP
חבר פעיל

טוב אתה תצטרך לחלק את המטרות שלך לשני שלבים..בשלב הראשון לחטב ולרדת באחוזי שומן תוך כדי שיפור הכושר הגופני וסיבולת לב הריאה שלך בשילוב של אימוני משקולת כדי לסגל את המערכות בגוף לאימונים בחדר כושר..כמובן שתצטרך לבנות תפריט חכם ומסודר שיפרוס בערך 6-7 ארוחות לאורך כל היום כדי שלא תהיה רעב וכולל ירידה בצורה הדרגתית בפחמימות בדגש על הרבה חלבון ושומן כדי שלא תאבד יותר מדי שריר בתקופה הזו...

הייתי ממליץ לך קודם כל להירשם למכון כושר,לחפש באינטרנט מחשבון bmr שאחרי שתזין נתונים יגיד לך כמה קלוריות הגוף שלך שורף במנוחה מוחלטת ולפי סך הקלוריות הזה לחפש תפריט מתאים לחיטוב בקטגוריית תזונה באתר הרשמי פה. בעיקרון כל עוד תוציא יותר קלוריות ממה שתכניס אתה תרזה כמובן בשילוב של אירובי בדופק גבוהה,תבקש מהמאמן במכון שיבנה לך תוכנית בדגש על התקדמות בריצות ולימוד של תרגילים מורכבים כמו סקוואטים ,דדליפט בנץ' פרס ולחיצת כתפיים...זה יעזור לך מאוד בשלב השני לדעת את הטכניקות כמו שצריך.

אחרי שתרד לרמה נורמלית של אחוזי שומן (בערך 14-16) תוכל להתחיל את השלב השני ולעלות במאסת שריר ולפתח גוף יפה, אני אישית ממליץ לך על ss אתה יכול לקרוא עליה פה באתר היא תוכנית אולטימטיבית למתחילים מצויינת לעליה במאסה והכי חשוב,תחזק לך את שרירי הליבה כדי שתגדל באמת חזק ולא סתם ניראה שרירי..אבל יש לך עוד הרבה זמן לחשוב על זה...
זה אולי לא יהיה פשוט ההתחלה קשה ודורשת הרבה השקעה והקרבה תצטרך לתת מעצמך הרבה אבל תזכור את המטרה אם בגיל כזה אתה מתחיל אתה תהיה סוס מטורף כשתגדל ועם הזמן אתה תתמכר ולא תרצה להפסיק...והכי חשוב תישן טוב תאכל אוכל איכותי בחיטוב ואל תיפול לפיתויים ..מקווה שעזרתי
GSP מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה