|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
היום הלכתי בלי חולצה בים וחבר שלי צילם אותי ואמר שאני עקום אני ישר התעצבנתי ואז שהסתכלתי בתמונה שמתי לב שהוא צודק השאלה שלי מה אפשר לעשות את במקום שיהיה גוף יפה אני מתחיל להתנפח יותר מידי עד עכשיו הייתי עובד לכל שריר בגוף 4 תרגילים 5 סטים 5 חזרות פעם בשבוע לשריר חייב עזרה כדי השגוף לא יראה מגעיל אני יצלם את עצמי מחר ויעלה שתוכלו לראות אבל עד אז יש רעיונות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, אין דבר כזה "להתנפח יותר מידי" אלא אם כן אתה יותר מנופח ממר אולימפיה.
ושנית, איך אנחנו יכולים לעזור לך כשאתה שואל משהו על הגוף שלך אבל לא שם תמונה? שים תמונה ותסביר יותר טוב מה בדיוק הבעיה, ונעזור לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הג יותר מידי אחרוה והבטן יותר מידי קדימה אני יעחלה תמונה היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() נראה לי הוא מתכוון לעקמת.גם לי יש תחרא הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש עקמת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חח כן גם אני קורא לזה עקמת . יענו זה כאילו אני עובד טוב אבל כל שריר עושה מה בזין שלו יש למשיהו רעיון איך פותרים את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() אתה לא יכול :/ זה בעיה בעמוד השידרה.הדרך היחידה זה לתלוש את שלך ולהתחלף עם משהו אחר :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() לא זה לא חחחחח הוא יכול ללכת לפיזיוטרפיה ושם יתקנו לו את זה
תבדוק בקופת חולים ליד הבית שלך או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונראה לי שלא הבנו אחד את השני נכון, אתה מדבר על כך שעמוד השידרה עקום? כי "עובד טוב אבל כל שריר עושה מה בזין שלו" לא קשור לעקמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייב עזרה | לוטן ש | אימונים | 3 | 14-03-11 22:05 |
עזרה press חייב עזרה!! | just3man | אימונים | 13 | 01-01-10 11:45 |
עזרה|אני חייב עזרה מה לעשות עם הגינר | almog262 | תזונה ותוספים | 1 | 27-11-09 00:29 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
[עזרה] שילשולים :[ חייב עזרה מחר יורד לאילת =[ | דור דהאן :) | פציעות ספורט | 20 | 22-08-08 17:22 |