|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() שלום לכולם,
בשל שברי מאמץ לאחרונה עברתי לעשות אימונים אירוביים באמצעות אופניים ולא ריצה. עם זאת אני נתקל בקשיים באימונים אלו. אני לא רוכב בשטח רק בכבישים בתוך העיר ואני פשוט מרגיש שאני לא עובד מספיק קשה. אמנם בעליות לרוב אני מתאמץ ומגיע לפסגה מתנשף ועם כאבים בריאים ברגליים (למרות שהרבה מהעליות ממש לא קשות מספיק) אבל במישורים אין עבודה בכלל. אני מנסה להגביר את המהירות גם כשאני רוכב במישור אבל זה לא מעלה משמעותית את הקשה ובלאו הכי זה בעייתי מאוד כי לרכוב בעיר מהר זה לא פשוט. יש לכם טיפים איך לשפר את עצימות האימונים? יוצא שבשעה רכיבה אני מרגיש שאני עובד באמת רק בערך רבע שעה מהאימון וגם אז זה לא תמיד קריעה. אני בונה את המסלולים ספציפית כך שאני אסע לכל העליות הקשות ולפעמים אני יורד ועושה אותן פעמיים אך עדיין המאמץ בזמן האימון לא מתקרב אפילו למאמץ שבריצה. תודה רבה לכל עוזר.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אופצייה שניה - תקנה אופני ספינינג או אופני אימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אין לי אפשרות לקנות מוצרים חדשים שילמתי די והותר על האופניים הנוכחיות שלי...
השאלה מופנת לאלו שמתאמנים באופניים באורח קבוע ואני בטוח שיש לא מעט כאלו פה, השאלה היא איך הופכים את האימונים לעצימים יותר.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תצא מהעיר..
כמו שאתמול עשיתי עם חבר, יצאנו מהעיר ורכבנו בכביש (נסענו מב"ש לנתיבות וחזור) ורכבנו קצת גם בהרים, ואישית אני הזעתי אחלה.. אני חושב שבאופניים הקושי הרבה יותר קל מאשר בריצה, ולכן צריך להגביר קצב ולנסות לקבוע שיאים במסלולים שאתה יוצר לעצמך וכמובן שהפעילות אמורה להיות יותר ממושכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תמצא לך דרכים שקיימים בהם בעיקר עליות תשלב להילוכים קשים יותר ותהיה לך עצימות.
מעבר לזה שלא פירטת את סוג הרכיבה שלך כיוון שיש לזה משמעות לסוג ההמלצה והפעילות שעליה אפשר להמליץ לך. בעיר אתה לא יכול להתאמן עם אופניים בצורה רצינית. מחוץ לעיר בכבישים לא ממליץ לך באופן אישי לרכב מסוכן מידיי. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קרוס או אופניים.. מה עדיף?? | fghdsfg | אימונים | 10 | 19-12-09 17:28 |
אופניים בחיטוב ! | mynavy | אימונים | 7 | 09-10-07 19:29 |
אופניים | Motke | אימונים | 3 | 01-08-07 14:03 |
קונה בקרוב אופניים. | IGOR | פיתוח גוף-כללי | 15 | 14-07-07 22:17 |