|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן מתחיל במכון (שבועיים כבר) וכתבו לי תוכנית אימונים AB ארבע פעמים בשבוע ABxABxx- בזמן תקופת מסה.
אז הינה הנתונים - משקל 67 גובה 1.74 אחוז שומן : 11~13 (נראלי - ההיתי בחיטוב משו כמו חודש וחצי.. הרבה אירובי ואימונים בייתים) המאמן שכתב לי תתוכנית לא נשמע מבין ("יש כאבים בגב תחתון? תעבוד יותר על בטן תחתונה" מה קשור אחי? אין שריר כזה בטן תחתונה..) מספר סטים לכל התרגילים 3, ומספר החזרות 6-8 הינה התוכנית: A חזה לחיצת חזה - 10 קילו (*חייב לציין שאני חדש במכון, ואני עושה נכון תתרגיל) פלייס (הרחקת ידיים) 8 קילו לחיצת חזה בשיפוע עם משקולות - 8 קילו פרפר במכונה (לא זוכר כמה משקל אני עושה) שרירי רגלים פשיטת ברכיים (במכשיר) כפיפת ברכיים (במכשיר) תאומים יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט כפיפת מרפקים בישיבה (כל יד בנפרד) משקל10 קילו כפיפת מרפקים במכונה B כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה - 8 קילו הרמת ידיים לצדדים בישיבה- 8 קילו הרמת ידיים לפנים - 8קילו טרפזים - 8 קילו למרות שזה ממממש קל גב משיכות לאורך, במכשיר כזה שיש למעלה מוט חתירה במכונה חתירה עליונה במכונה יד אחורית לחיצה צרפתית עם משקולות 8 קילו פשיטת מרפקים במכונה מקבילים (אף פעם לא עשיתי, אבל אני מצליח 5 מלאים ולאט) פשיטת מרפקים עם חבל מפוצל ואימונים לבטן אני עושה 3 סוגי תרגילים. אז ככה, כמה שאלות: התוכנית צורכת שיפורים? מספר החזרות משנה אם אתה בתקופת מסה או חיטוב? מכשירים או משקולות? אם צריך תמונה תגידו אני יעלה.. תודה לעוזרים!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בלחיצת חזה אני מוסיף למוט 10 קילו לכל צד ..
סקוואט ודדליפט אני לא עושה בגלל בעיות בגב ביד קידמית לעשות תרגיל אחד וביד אחורית לעשות שתי תרגילים? תודה, אבל אשמח לעוד חוות דעת :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() באימון חזה אתה יותר מפעיל לחץ על היד האחורית .. עדיף לך לשלב עם החזה אימון של יד אחורית
אותו דבר לגביי הגב היד הקדמית פועלת יותר לחץ .. קיצר תשלב בניהם .... a ) חזה + יד אחורית b ) גב + יד קדמית תעשה 3-4 סטים לכל יד של 8-10 חזרות בהצלחה.ץץץץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בדיוק מה שאני אומר לך אני משנה לך הכל ותקרא טוב
a:חזה כתפיים אחורית חזה: בנץ 3x5 פרפר/פלייס 2x8-10 כתפיים:פרס בעמידה 3x5-6 יד אחורית מקבילים 2x8 b:רגלים סקוואט 3x5 דדליפט 1x5-6 (תעשה חימום לפני התרגילםי האלה חשוב) גב:מתח עם משקל עליך 3x6-8 חתירה כלשהי עדיף bent over 2x6-8 יד קידמית כפיפות מרפקים כלשהם 2x12-10 תאמין לי שעם תעשה תתוכנית הזאת שבנויה רק על תרגילים מורכבים ותאכל הרבה ותשתדל כל הזמן לעלות משקלים ולהתקדם אתה תגדל בצורה מעולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה רבההה
אבל זה לא קצת סטים לכל שריר לא? כלומר, אימון לוקח לי 30-45 דקות וזה יקח לי 15-20 דקות.. זה לא מעט? יד אחורית 2 סטים סה"כ? אתה אומר לי שאני יבצע תתוכנית הזאתי ואני יוכל להעלות משקלים בכל פעם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ***עוד שאלה, פרפר לעשות במכשיר או במשקולות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קצת ולא כלום תעשה תתוכנית הזאת תתשדל כל אימון לעלות משקל..
תעבוד כבד וחזק ותץאמין לי שכל הגוף שלך יגדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
סקואט דדליפט ובנט אובר באותו אימון אונס לגב תחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה רבה עזרתם לי מאוד! אני אחזור ואראה תוצאות בעזרתת השם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי שאתה טועה פעם ראשונה בחיים שלך הבעיה שקשה לך להודות בזה
הריי אתה רגיל להתאמן רק בתוכניות כוח. תבין שיש עוד תוכניות ואפשר לגדול איתם כמו תוכניות כוח ואפילו יותר.. ותאמין לי שדדליפט חתירה ומתח באימון אחד זה האימון הכי טוב לגב שאפשר לעשות אתה פשוט לא מסוגל להודות בזה שאני צודק כפרה זה הבעיה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() איפה אמרתי שאי אפשר לגדול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איפה רגליים?
אתה באמת חייב את כל הסטים האלה של כל התרגילים שהמדריך למד? תעשה a רגליים\משיכה b עליון \ דחיקה או משהו אחר. במשקל הזה אתה גם תתאושש יפה מפול בודי 3 פעמים שבוע עם רגליים ועליון באותו יום |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() סקואט ודדליפט אני לא יעשה בתקופה הקרובה (לפחות שנה) בגלל בעיות בגב....
פול בודי אין לי מספיק זמן, אתה יודע יש גם לימודים ולרגליים התרגילים שרשמתי הם הכי אפקטיבים (חוץ מסקוואט ודדליפט) לא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אין? לא הבנתי אחי תסביר תעצמך
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שיפורים לחזה עוף ? :] | xpl1 | תזונה ותוספים | 17 | 30-05-08 09:55 |
שיפורים לטפריט שבניתי | oran2356 | תזונה ותוספים | 3 | 05-11-07 12:37 |
מקצה שיפורים ושידרוגים משמעותי | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 27-06-07 23:17 |
תכנית האימונים שלי עם קצת שיפורים | geiner | אימונים | 5 | 01-10-06 10:54 |
התפריט שלי=דרוש שיפורים | ht369b | תזונה ותוספים | 6 | 12-09-06 20:50 |