|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחשוב
חדר כושר: go-active יהוד
|
![]() שלום לכולם ,
התחלתי תקופת חיטוב יש לי במכון כושר מכונת שייק חלבונים שבכל שייק היא מכילה 30 גרם חלבון האם זה טוב לקחת את זה אחרי האימון ? או שזה מתאים יותר למעלי מסה ? האם זה מומלץ? תודה מראש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אם אתה מדבר על המכונה שמוציאה לך כוס בגודל של כוס חד פעמית אז אל תחיה בסרט יש בזה אולי 10 גרם חלבון בלחץ,אם אתה מתכוון לקחת קבוע כל אימון אז עדיף לקנות אבקת חלבון תתייעץ שם בחדר כושר ואם אתה לוקח סתם שמתחשק לך אז סבבה תהנה.ואין דבר כזה למעלי מסה או למחטבים זה סך הכל מנת חלבון, בשביל לעלות מסה צריך להיות במאזן קלורי חיובי משמע לאכול הרבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() חלבון נחוץ לתפקוד תקין של הגוף.
אנשים הרוצים לשפר את אחוז השריר בגופם ולעלות במסת השריר חלבון הוא רכיב חשוב מאוד לשם כך. בנוגע לשייק החלבון במועדוני כושר,עלותו לרוב יקרה מאוד ולא משתלמת לעומת קנייה באופן עצמאי מחנות לתוספי תזונה פר מנה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה רבה
אני שאלתי את זה בגלל שפעם אחת רציתי לקחת והמאמן כושר הישן שלי אמר לי שאני יהיה מזה שמן וזה לא מומלץ .. וחיטוב עושה את הפעולה ההפוכה בגלל זה שאלתי אם זה מתאים גם לחיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אולי זה גיינר ולא שייק חלבון רגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה גיינר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלבונים לפני שינה בחיטוב. מומלץ? | rosilio | תזונה ותוספים | 7 | 28-10-08 22:36 |
חלבונים | מספיק | תזונה ותוספים | 1 | 15-02-08 08:53 |
חלבונים- שאלות ותוספי מזון של חלבונים. | omer1789 | תזונה ותוספים | 7 | 28-01-08 23:24 |
שייק חלבונים לעומת חלבונים מיוגורט - עד כמה ההבדל גדול? | J.Viewz | תזונה ותוספים | 11 | 10-04-07 21:40 |
כמה גרם חלבונים ופחמימות צריך לאכול בחיטוב? | LiLSauce | תזונה ותוספים | 1 | 31-12-06 20:56 |