|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחשוב
חדר כושר: go-active יהוד
|
![]() שלום לכולם ,
קצת שוטטתי באתר פה של ישראל בודי וראיתי תפריטים לחיטוב לאדם ששוקל 80 קילו (בול עליי , המשקל שלי ) . הראתי את התפריט למדריך במכון כושר שלי והוא אמר שזה תפריט מצויין עכשיו יש לי שאלה ששכחתי לשאול אז אשאל פה , לפי מה שהבנתי פה מהודעות ושיחות שראיתי בחיטוב כמעט ולא אוכלים , זתומרת אוכלים אבל ממש בכמויות מזעריות עם צריכת X חלבונים X פחמימות וX שומנים (כל אדם בהתאם). אני התחלתי היום את התפריט וזה לא תפריט כזה קשה ו''מרעיב'' כמו שכולם מתארים אני לא יודע אם זה הגיוני , אם אני עושה את התפריט נכון או לא (כי עשיתי קצת תחליפים) אשמח לתשובות , זה התפריט: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=94&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז החלטתי לפרט קצת יותר על איך התחלתי תיום ואת התחליפים ששמתי בתפריט (כדי להיות בטוח)
אני אשמח שלא תגררו את האשכול למריבות וצחוקים וכאלה כי אני מתחיל בתחום אז בגלל זה השאלות המעט מצחיקות האלה) אז קמתי בערך ב10 בבוקר, אכלתי ארוחת בוקר ב 10 וחצי הארוחת בוקר שאכלתי: 4 פרוסות לחם קל 4 יחידות של פסטרמה דל שומן ועגבניה בינונית. הארוחה השנייה שאכלתי בשעה - 14:30 2 פרוסות לחם קל שפכתי לתוך צלחת את החלבון (בלבד ללא החלמון) של הביצה וחממתי במיקרוגל (זה יוצא מאין חביתה) , - אין לי מושג אם זה בסדר בגלל זה אני מציין מלפפון 1 הארוחה השלישית בשעה - 16:00 150 גרם מקרוני סלט קטן בצד ונקניקיות קצוצות(מעורבב ביחד עם המקרוני) כל הערך תזונתי של כל מה שפרטתי כרגע כל מה שאכלתי במהלך היום עד השעה 4 הם אלה: סה"כ קלוריות: 707 קלוריות סה"כ חלבון: 40.8 גרם סה"כ שומן: 2.9 גרם סה"כ פחמימות: 127.2 גרם סה"כ כולסטרול: 10 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 20 גרם (מכוון שלא ידעתי כמה גרם זה 4 חתיכות פסטרמה אז עשיתי במחשבון 50 גרם , אם זה לא נכון תתקנו אותי בבקשה, לא מבין בזה) עכשיו השאלה שלי אם זה בסדר ? אם זה מוגזם ? ואם משו לא טוב מה לא טוב כי אני מרגיש שאני לא מורעב בכלל וזה לפי מה שהבנתי צריך להיות בחיטוב .. תודה על ההבנה וסליחה על השאלות המגוחכות .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חסר הרבה חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני סיימתי את היום עם הערכים האלו:
סה"כ קלוריות: 1037 קלוריות סה"כ חלבון: 51.1 גרם סה"כ שומן: 4.6 גרם סה"כ פחמימות: 194.3 גרם סה"כ כולסטרול: 10 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 22.6 גרם עכשיו לפי המדריכים והמאמרים שקראתי פה בתקופת חיטוב צריך לאכול במאזן קלורי שלילי לפי הbmr שלי כפול 1.2 צריך לאכול לפחות 500 קלוריות פחות .. [זתומרת לשרוף יותר ממה שאני מכניס] .. ויצא שאכלתי פחות מהbmr כפול 1.2 שלי ב 1220 קלוריות זתומרת שהתפריט בסדר ואכלתי אפילו פחות ממה שאני צריך וזה יותר טוב כך לא ? נערך לאחרונה על ידי dorcrystal, 26-09-11 בשעה 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה מחכה לתשובה אם זה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לא ממש לא טוב אתה שוקל 80 קילו אתה צריך לאכול בסביבות ה160-220 גרם חלבון עזוב קלוריות תצמצם פחממה לבין 200-150 ושומן 20-40 לא יותר ועם אתה מתעקש על הקלוריות אז תגיע לפחות ל1800-2000 קלוריות עם התפריט שעשית עכשיו אתה מאבד שריר לא שומן תוסיף חזה עוף לתפריט / קוטג 1% / דג סלמון / דג נילוס תנסה לאכול פחממה מורכבת אורז חום/לחם קל/לחם מלא וכו.. ושומן טחינה/אבוקדו/שמן זית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שי זהו אשכול די ישן ומאז למדתי הרבה ,
וכל הטיפים שנתתה פה כבר יישמתי אותם , תודה רבה בכל אופן ![]() |
![]() |