|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() עליתי למשקל 74 מ66 בחודשיים האלה , אני 176 בגובה .. והינה תמונה שלי לפני חודש וחצי ככה , ותמונה ליד זה לפני שבוע שבוע וחצי .. אני חושב שהתרחבתי ברוחב גבי ![]() נערך לאחרונה על ידי krs, 02-07-11 בשעה 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() התקדמות מעולה כל הכבוד. אחלה גב. אתה ב ss לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() Hst ממש לא מתאים למי שמתאים לו ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בונה בf*p אתה יורד על התוכנית ss
ועכשיו רואים למה חח בקשר לתמונות לא ידוע אם שריר בגב או לא אבל נראה יותר נוזלים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך אם אני יורד על ss או לא יורד , גם אם הייתי רוצה לעשות ss לא הייתי יכול לעשות במצב שלי כרגע .. ואתה חייב להירגע עם האובססיות שלך , תראה מה הגבת לי בF*P : "אתה רזה בלי מסת שריר עם 14 15 אחזו שומן הגב שלך קטן והידים שלך פיציות קיצר אתה שחיף ולא רואים הבדל בחודש הזה" זה ניראה לך תגובה ראלית ? חלאס אחי אני לא באתי בשביל לריב .. לא בפורום הזה ולא שם . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() אהה אתה בפורום FXD.. בכל אופן,רוב יליד הכאפות שם יורדים על SS כמו שהבאנתי. אבל זה כי הם ילדודס שחושבים שצריך לפמפם עד שישרוף. אין שוב הגיון ב ABC או AB או ב
HST= hot sex televison |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא , אני רוצה לעלות עוד קצת במשקל בשביל שיהיה לי מסה מכובדת ואז להתחיל באימונים לגיבושים וכ'ו , אין לי זמן לתקופת חיטוב ומסה ארוכות וכ'ו ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו אני רואה שהוא היה רוצה לעשות ss כמו שצריך אבל הוא פשוט לא יכול בגלל כולה סיבות אישיות אבל למה להיות נגד התוכנית לזיין לילדים מסכנים את השכל שabc וכולה חרטה של הפיצולים הרבה יותר טוב חלס עם הצביעות
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך שאני לא רוצה לריב אז בשביל מה אתה מוציא את זה ממני אני גם לא יעלה במשקלים בss במצב שלי כרגע . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
תבין. אתה נחשב למתאמן מתחיל. אתה לא על חומרים שאתה צריך גירוי לשריר מעבר לss. בתוכניות abc או ab אתה בחיים לא תעלה במשקלים אלא אם כן אתה מתאמן מתקדם כמובן שss לא מספיקה לו. הייתי אומר לך לעשות אחרי ss את הלינארית 5x5 אבל אתה לא חייב. אבל אם אתה רוצה גירוי מקסימלי בשריר בלי כל הבולשיט של ה"לפמפם על שישרוף" או כמה שיותר סטים זה הכי טוב",אתה חייב להעלות במשקלים. יותר משקל על מוט=יותר מאסת שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך אחי , בסדר ss הכי טובה להתקדם , זה סתם וויכוח של 42423 דפים עכשיו , ובסוף גם ריב . מכיר את זה אחי עזוב , זה וויכוח גם סתמי כי גם אם אני רוצה ss לא טובה לי ואני לא יכול לעשות אותה עכשיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() ברור שפעם לא היה ss. ותראה לאן מתאמן מתחיל היה מגיע. היה מגיע שחיף והיה נשאר שחיף. אתה יודע כמה שאלות היו פה כמו "אני עושה abc אבל לא מתקדם לשום מקום מה עושים"? או "מתאמן כבר חצי שנה ולא רואה התקדמות" וכו'.. אני אומר לך מניסיון אישי. שהייתי תקוע במשקלים וזה שיגע אותי אז אמרתי כוס אוחטוק הפוזות והורדתי משקלים והתחלתי SS לאט לאט ועובדה שכל אימון אני עולה במשקלים. היום 100 קילו באנץ עף באויר שקודם הייתי תקוע על פאקינג 90 קילו. אם אתה רוצה סירטון אז בכיף..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אולי אתה צודק באמת .. לא בשביל להשתיק או משהו , אבל אין אחי אני לא יכול לעשות ss חח ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() זה דיבור של האלה שבמכון הם אלה שמסתכלים עם עניים פעורות על מתאמן ss והמשקלים ההזויים שהוא מרים ביחס אליהם ואז אומרים לעצמם "אבל אין לו ק1ביות בטוח חח איזה מעפן" ובסתר היו מתים להרים משקל כזה... אז הם מנחמים את עצמם בלזיין תמוח באינטרנט על משהו שאין להם מושג לגביו ולא התנסו בו מעולם.
זה טוב שיש אנשים כאלה, תמיד כיף לראות אותם מתאמנים בשקט ובושה עם משקלי ילדה כשיש מתאמן ss במכון. אבל!!!! הכי חשוב הפאמפ גבר, והעיקר זה לא להשמין ולעלות מ0ה נקייה.
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() הקוביות גבר הקוביות..
בכל אופן,יש דבר כזה שנקרא חיטוב. לילדי הקוביות שחושבים שיש להם מאסה מכובדת בבטן,מתאמן ה ss,אחרי החיטוב יראה פי-2 יותר טוב מהם אם זה מבחינת הקוביות או כוח ואם זה במחינת גודל הזין... דדליפט לא טוב לגב oo:: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"ק1ביות ק1ביות" כאילו אני איזה לוך , דבר ככה למישהו אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן חודשיים | darksnip | גלריות הגולשים | 0 | 06-03-11 13:40 |
תמונות שלי [מתאמן חודשיים] | borkaram | גלריות הגולשים | 12 | 14-02-10 04:21 |
חבר מתאמן חודשיים בבית ירד 16 קילו ... | RONSA7 | גלריות הגולשים | 5 | 10-11-09 22:32 |
תמונות| מתאמן חודשיים קצת תמונות | asulind | גלריות הגולשים | 30 | 16-08-08 19:42 |
מתאמן שנה ו4 חודשיים | tom1231 | גלריות הגולשים | 10 | 19-02-08 18:04 |