|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני באמת צריך חיטוב כי המצב היחידי שרואים אצלי קוביות זה כשאני עושה שריר בתאורה נורמלית.....
אבל אין לי עצבים להיות חצי שנה בחיטוב ארוך ומיגע . האם חיטוב קצר של חודש , שבוע , ימים , או אפילו חלקים של ימים (כמובן בתבנית מסויימת פעם אחר פעם) קיצוני או מתון. יכול לעזור להוריד מאט שומן? אולי זה יותר יעיל? ואלי זה לא עובד בכלל? גנטי? מה דעתכם \ הניסיון שלכם. מה הזמן האופטימלי לחיטוב לרוב האנשים?
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תלוי בגנטיקה שלך, ובאיזה מצב אתה נמצא מבחינת אחוז שומן וכו'..
כשאני יעשה חיטוב הוא יהיה חודש וחצי גגגגג חודשיים וזה יספיק לי לרדת מ 8-9% שומן ל 7.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אני הייתי במצב שלך +- שראיתי קוביות רק בזויות מסוימות בתנאים מסויימים.
עשיתי חיטוב של חודש וחצי וירדתי להערכתי 2-3% שומן ועכשיו רואים את ה-4 העליונות בכיווץ כל הזמן. עשיתי הפסקה של חודש ועכשיו ממשיך.
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב אני חייב לעשות את הABCDE (אנבוליק בורסט סייקלינג דיאט)הזה שוב.......... ברטרוספקט התוצאות הכי דרמטיות שהיו לי באימונים היו כשהייתי על זה...
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בחודש אפשר לרדת 2-4% תחשב לבד
אם אתה באחוזים האחרונים 1% לחודש יהיה סבבה ביותר אין מה לעשות חיטוב זה סבל וסבלנות אי אפשר לעשות בום וגמרנו gog לא הבנתי למה עשית הפסקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
|
![]() כן אז אם אני ישחק בקלפים שלי טוב אני אוכל להוריד עד יולי איזה 5-8% ושיהיה מספיק זמן למאסה באמצע... זה בערך 3 חודשים
אני מתכוון ללכת על תפריט פשוט ביותר..... לעשות שייק חלבון ולזרוק לשמה כל מיני ירקות ושיבולת שועל ואיזה גבינה\קוטג'+אבוקדו או סלמון כשמתקרבים לערב. ובמאסה לדפוק גיינרים וכריכים. וככה אני סופר רק את הקלוריות בלי להסתבך כי אני פשוט שונא להסתבך בחרא בתפריטים ואימונים אני יכול לתכנן אימון פריודיזציה\hst שנראה ממש טוב אבל אני לא יכול לשמור לוג נורמלי והעסק עולה בתוהו.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |