|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ההיתי בתקופת מסה במשך 4 חודשים עליתי 16 קילו (80-64)
גיל: 16.4 גובה: 1.73 משקל: 80 התוכנית שהתאמנתי בה הייתה פשוטה, ab כל חודש בערך שינתי תרגילים, מלבד פרס ולחיצת חזה בa: חזה (לחיצת חזה, בשיפוע חיובי וללא שיפוע עם מוט), כתפיים (פרס בעמידה, ועוד סט של הרחקה) ויד אחורית ( לחיצה צרפתית, וסט של מקבילים ללא משקל ~8 בערך חזרות) בb: רגליים (תאומים ולחיצת רגליים), גב (מתח, חתירה ומשיכות בפולי) יד קידמית (כפיפות מרפקים עם מוט אוליפי ועוד 1-2 סטים של כפיפות בכיסא כומר עם מוט w) *בטן אני עושה 3-4 סטים במכשיר. וגם התחלתי לעשות אירובי בערך 3-2 בשבוע ריצות ועוד אימון קיקבוסקים. החלטתי להמשיך בתקופת מסה, ולגדול בשיטה הישנה (עד שיש בטן) עוד 10 קילו לפחות. קראתי כמה מאמרים על התוכנית ss של מארק ריפטו, ויש לי כמה שאלות: לא ביצעתי מעולם סקוואט, דדליפט או חתירה עם מוט, האם התוכנית תתאים לי למרות שכבר צברתי ניסיון בתריגילים כמו פרס ובנץ פרס? בכל התרגילים יש להשתמש במשקל הכי גבוה שאפשר לעשות ל5 חזרות? האם אני יכול להוסיף תרגילים ליד קידמית ואחורית, ואם כן זה יפגע לי בהתקדמות של התוכנית? כמה זמן מנוחה בין סט לסט? חימום: לכל תרגיל צריך חימום? או רק לתרגיל הראשון? לא הבנתי כל כך... התחלתי לעשות סקוואט בבית ללא משקל, אבל אני לא מצליח לרדת עד הסוף, האם תרגול יפתור לי תבעיה ? תודה לעוזרים!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל מזה שהעלת המון שומן.
16 קילו בארבעה חודשים - במקסימום הוספת לך 4 קילו שריר.. אין לך שום ניסיון בשום תרגיל, 4 חודשים זה לא ניסיון. תשובה לרוב השאלות שלך זה שאתה יכול לעשות מה שבא לך. תמשיך לקרוא כאן: http://startingstrength.wikia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אז לעשות חיטוב אתה אומר? ואיזה תוכנית לבצע ? Ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה דעתך לקרוא את הספר או את המאמר של רן כהן שמקצר את הספר לדברים ההכרחיים ?
אתה שואל אשכרה את כל השיטה בבת אחת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז קראתי תמאמר http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1679
אבל לא הבנתי עדין.. כדי לי לבצע חיטוב? או מסה עוד 7 קילו בערך ב3 חודשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() its your call,
if you don't mind the fat, get bigger, and cut afterwards when you'll some mass
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז אני ממשיך במסה..
התחלתי תתוכנית המשקלים שהתחלתי: חזה: 60k פרס: 25k סקוואט: ביגלל טכניקה גרועה (אי יציבות וקורדינציה) אז 2.5k כל צד... דדלפיט: 50K חתירה עם מוט: 30k משקלים פורפוציונלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| לגבי תרגילי הבטן בתוכנית שלי | sss123 | אימונים | 0 | 21-02-11 17:05 |
שאלה לגבי חלבון לא שלם בתוכנית ud2: | Triple_H | תזונה ותוספים | 12 | 18-02-09 15:48 |
שאלה לגבי אימון חזה בתוכנית abc | idof111 | אימונים | 6 | 10-01-09 23:23 |
[שאלה]לגבי משהו בתוכנית שקשור לכתף. | Mr.Dino | אימונים | 6 | 22-11-08 17:05 |
שאלה לגבי סטים בתוכנית אימונים | achtunG | אימונים | 2 | 18-11-07 13:50 |