|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כידוע, שווארמה, כל עוד זה לא בא עם תוספת של צ'יפס ומטוגנים, וטונות של חומוס וטחינה, זה יופי של מקור לחלבונים.
אבל שתי שאלות מטרידות אותי: חשוב לי מאוד שמה שאני מכניס לפה זה לא משהו מפוצץ בשומן, עכשיו אם זה שווארמה הודו, אני יודע שבשר הודו זה בשר רזה. השאלה מה קורה עם שווארמה עגל? יש הבדל רציני בכמות השומן בבשר בקר לעומת בשר הודו? שאלה שניה: נגיד אני מזמין שווארמה בצלחת, ככה בלי שום תוספות מזיקות כמו צ'יפס וטחינה, עדין יש את הפחד שהם דוחפים לשם מלא תוספות שומן. אם אני אומר למוכר לא לא להכניס לי תוספת שומן(מהאלה למעלה שהוא תמיד חותך לך איזה נתח ודוחף לך), אני יכול להרגיש בטוח? זאת אומרת, בלי התוספת שומן הזאת שנהוג לדחוף לכל מנה, הבשר לא אמור להיות עתיר שומן במיוחד כן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() אחי שווארמה שקונים בפלאפליה וכו' ככה וככה מפוצץ בשומן (לא משנה עגל או הודו), תקנה חזה עוף/ הודו בסופר, ברוב המקרים לאכול בחוץ זה לא יהיה בריא ונקי כמו שתקנה בעצמך...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אם על בסיס קבוע לא מומלץ בכלל תחשוב מבחינה לוגית על מה הוא מכין את הבשר- אם על מחבת רוב הסיכוי שהשומן במחבת עומד שעות והוא שומן טרנס\מרגרינה ואפילו אם הוא חמאה נוצרים בו חומרים קונצרגנים(חומרים מסרטנים) אז מן הסתם עדיף או לראות איך הוא מכין ולהיות בטוח או לאכול בבית.
זה כמו לאכול שקשוקה במסעדה ולחשוב שקיבלת את ה-14 גרם חלבון שלך ומבלי לדעת כמה שומן דחפו לשם. דרך אגב לא מבין מה יש לך נגד טחינה מקור מעולה לשומן, אני אישית לא מת על זה אבל מבחינה בריאותית לא רואה למה להימנע מזה אם אתה אוהב. ולגבי עגל, יש הבדל תלוי בנתח- שוב תלוי מה כמות אם לטווח רחוק עדיף מין הסתם בשר רזה. בעגל השומן יכול לנוע בין 13-20 גרם שומן שזה מלא מצד שני שומן רווי הוא אנאבולי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה הולך למסעדה/שווארמיה/גלידריה או בעצם כל מקום בו מוכרים מזון לא בריא, אל תחשוב בכלל על הדברים האלה. קח את זה כמנת פינוק ואל תתחשבן על כל גרם שומן רווי. אם זה על בסיס חד פעמי זה ממש זניח.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אני מעדיף לא לגעת בכלל בחרא הזה, אם אני כבר אוכל בחוץ אז שיפודי פרגיות על האש.
הבעיה אתמול נתקעתי באיזה מקום מלא שעות, וזה היה לפני מוצאי שבת אז הדבר היחיד שהיה פתוח שם זה חנות עם שווארמה עגל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עוזר להפרשה מוגברת של טסטוסטרון....אבל לא ממנה אחת זה לא באמת יעזור
יש תזונה שנקראת אנאבוליק דיאט [ניסיתי אותה תקופה] שהיא תומכת בתזונה דלת פחמימות ורוויה בשומן וחלבון ובצם מעודדת יצור של הורמונים אנאולים תוך שיפור הרגישות לאינסולין מה שעוזר בהעמסה שעושים פעם בשבוע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גבר, תבחר בהודו הוא דל יותר בשומן.
העגל יותר שמן , שומן רווי מהחי. בספו של דבר הוא פחות בריא
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אממה-כמו ליצן טוב שכחתי להכניס סיבים ממקור חיצוני חחחחח הבטן שלי לא הגיבה טוב לזה פשוט לא חירבנתי שלושה ימים ועם הכמויות שאכלתי בתכנית הזאת זה ל דבר כזה טוב עד שלילה אחד הייתי צריך לישון בישיבה כדי לא להקיא [ממש עלה לי אוכל] ואני משוכנע שזה גרם לתחושה הפגועה במערכת העיכול שיש לי מאז [שנתיים בערך] ופסקל צריך להתפרנס ממשהו ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני תמיד מבקש לעשות מיקס
![]()
![]() |
|
|