|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לאחרונה ניסיתי לעלות במשקל ולקחתי אבקות עליה במשקל, ואכן זה עזר..
הבעייה היא שהתנפחתי נורא בבטן ואני מחפש דרכים לעצב אותה מחדש. קראתי מאמרים באתר שצריך פשוט להוריד משקל, הבעייה היא שאני בחור רזה ודי קשה לי לעלות במשקל ולא ממש רוצה להוריד את המשקל עד שהצלחתי לעלות.. מה אוכל לעשות? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול זה או שתתגבר על הנפיחות שנוצרה בבטן ותמשיך לעלות או שתתחיל להוריד משקל (ואיתו כמובן באחוזי שומן)..מה שכן תמיד אפשר לשחק אם התפריט שלך ולהוריד קצת את הקלוריות (עדין להישאר על מאזן קלורי חיובי על מנת לגדול) וזה יכול כן לעזור קצת..לחטב אותך זה לא יחטב
שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע בשביל לעלות במשקל תצטרך פלוס קלורי, להתחטב מינוס קלורי, הכי פשוט שיש.
מכיוון שאתה מגדיר את עצמך כבנאדם רזה הייתי מציע לך לא להתייחס לבטן ולהמשיך עליה במסה ואז לעשות בסוף המסה חיטוב ולהגיע לתוצר הסופי. אתה יכול להוריד את הבטן בסוף אחרי שתצבור מספיק מסה... זה הכל שטויות תאמין לי! אל תתייחס לזה תחשוב על התוצאה הסופית. במידה וכן זה מפריע לך אתה יכול לעשות חיטוב אפילו של פרק זמן קצר (חודש, חודש וחצי) וגם לא משהו מטורף להוריד טיפה נוזלים ולחזור למסה נקייה ולמנוע השמנה מיותרת. לדעתי אל תייחס לזה פשוט כי זה מה שגורם בסוף לא להגיע למטרה נשברים באמצע בגלל "הבטן" שמפריע... אם אתה רוצה להיות גדול וחטוב תן פוש עד הסוף ואז תרביץ חיטוב תאמין לי שתהיה מרוצה. אבל בסה"כ החלטה שלך ואני יכול להבין אותך על הבטן מה גם שמתחיל עכשיו הקיץ אז תעשה את השיקולים שלך. תנסה אולי להוריד טיפה פחמימות, לפי מה שאני רואה גם התחלת לקחת גיינר ואתה אומר שהשמנת, זה אומר שהגיינר הוסיף לך אקסטרה קלוריות יותר ממה שאתה צריך כי בסופו של דבר אם תאכל פלוס קלורי לעליה נקייה ותעבור אותו ותאכל קלוריות מיותרות אתה תשמין טיפה יותר. קצץ קלוריות טיפה ואם אתה יכול תכתוב פה את הערכים שאתה אוכל ליום (חלבון, שומן ופחמימה) יהיה יותר קל להבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכול תלוי איך הבטן ..אן היא נפוחה וקשה או שמידלדלת ורכה
עצה שלי היא לא ישר לנסות להוריד אותה אלא ההיפך ..לעבוד הרבה על השרירי ליבה באמצעות דדליפט וסקואט כבדים ואז רק חיטוב כמה שזה לפעמים מייאש |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|אימון הבטן | Body_Builder | אימונים | 2 | 25-06-10 17:38 |
שאלה על הבטן! | wotam4 | אימונים | 11 | 08-06-09 03:13 |
חזה +שאלה על הבטן... | BigSsS | גלריות הגולשים | 4 | 05-04-09 20:04 |
תוכנית לחיטוב הבטן והורדת השומן מהחלק התחתון | yuval2 | אימונים | 24 | 20-07-08 01:46 |
שאלה לגבי קזאין | din123 | תזונה ותוספים | 5 | 04-02-07 18:36 |