|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני צריך בין ה 2500 קלוריות ביום בנתיים.
אני חפשתי תוכניות תזונה לעלייה במסה אבל אני פשוט לא מוצא משהו שיש בו הגיון והכוונה היא לפני האימון כמות טובה של פחממימות, אחרי האימון הפצצה של חלבון. אני לא מבקש שתבנו לי תוכנית אלה להביא איזה לינק לתוכנית שיש כבר לאיזור ה 2500 קלוריות שהיא לא סתם קלוריות פה ושם בלי הגיון אלה שזאת תהיה תוכנית באמת טובה למסה, משם אני כבר אשנה בעצמי. תודה מראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תכתוב בגוגל תימצא מלא סוגים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() בגדול אתה צריך ביום 315 גרם פחממות, 210 גרם חלבון ו-45 גרם שומן.
ארוחת בוקר: 40 גרם פחממה, 35 גרם חלבון ו- 8 גרם שומן. ארוחת ביניים: 30 גרם פחממה, 30 גרם חלבון ו- 8 גרם שומן. ארוחת צהריים: 70 גרם פחממה, 30 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. ארוחה לפני אימון: 70 גרם פחממה, 20 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. מייד אחרי אימון: 20 גרם פחממה, 35 גרם חלבון. ארוחה אחרי אימון: 60 גרם פחממה, 35 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. לפני שינה: 25 גרם פחממה, 25 גרם לחלבון ו-8 גרם שומן. תשחק עם סוגי הפחממות והחלבונים כרצונך. כמובן שעדיף חלבון מיי גבינה בבוקר ואחרי אימון + פחממות זמינות וחלבון קזאין לפני שינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הגרם שומן הזה מגיע מאיזה מאכלים הכי טוב? וגם קראתי איזה תפריט, כתוב שם כל ארוחה אחרי אימון לאכול 200 גרם חזה עוף, זה לא הרבה אבל 200 גרם חזה עוף ה בערך ה 35 גרם חלבון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
ואכן כן אחרי אימון מומלץ לאכול 35 גרם חלבון, 200 גרם חזה עוף זה בהחלט מומלץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט תזונה למסה נקייה, אשמח לתגובות | Tamir D | תזונה ותוספים | 7 | 31-10-12 15:21 |
עזרה בקשר למסה וחיטוב | partouch | פיתוח גוף-כללי | 18 | 05-08-11 14:44 |
תפריט תזונה למסה| צריך דעה | maorsaidy1233 | תזונה ותוספים | 4 | 21-05-11 20:29 |
תפריט תזונה למסה שאחי בנה לי | dandan4441 | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-10 20:24 |
תפריט תזונה למסה אבקש תגובות + הצעות לשיפור | psycat1640 | תזונה ותוספים | 6 | 20-03-10 14:09 |