ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-07-12, 23:26   #1
ironballs
חבר מתחיל

ברירת מחדל פיתוח מקסימלי לגוף בזמן של חודש וחצי

היי,
אני מתחתן בערך עוד חודשיים ואוכל לחזור להתאמן עוד בערך שבועיים וקצת.
רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה והכי מהירה כדי להצליח לבנות את עצמי בשרירים כמה שאפשר בטווח של חודש וחצי. כמה אימונים לעשות ומה לעשות בכל אימון, מה לאכול ואיזה תוספות לקחת (אבקת חלבון, קריאטין וכולה...)
אני יחסית רזה ואני רוצה להראות קצת יותר מלא/בנוי לקראת החתונה.
אני יודע שבחודש וחצי אי אפשר לעשות כמעט כלום, אבל אשמח אם תייעצו לי איך לעשות את המירב להעלות טיפה במשקל (לעלות את מסת השרירים).

תודה
ironballs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-12, 23:54   #2
barsh
חבר מתחיל

ss
לאכול במאזן קלורי חיובי של איזה 300-500 עם לפחות פי 2 יותר חלבון ממשקל הגוף שלך(אפשר יותר אם אתה רוצה להראות עוד יותר מסיבי זה תלוי במה ההגדרה שלך לזה שאתה רזה)
אתה יכול לקחת תפריט מוכן ממישהו עם מספר הקלוריות והערכים שאתה צריך
מזל טוב
barsh מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-12, 00:53   #3
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

בחודש וחצי אתה יכול לעשות המון. 15 קילו שריר זו לא מילה גסה.

לגבי עלייה במסה וכאלה, קרא את מה שכתבתי פה:
http://regevelya.net/bodybuilding/
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-12, 02:11   #4
barsh
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thaib0x צפה בהודעה
בחודש וחצי אתה יכול לעשות המון. 15 קילו שריר זו לא מילה גסה.

לגבי עלייה במסה וכאלה, קרא את מה שכתבתי פה:
http://regevelya.net/bodybuilding/
זה שעלית 15 קילו לא אומר שזה 15 קילו של מסת שריר
וחוץ מזה הוא לא יכול לעשות מסה מלוכלכת מדי בגלל שאין לו זמן לחיטוב לפני החתונה
ישן 07-07-12, 12:24   #5
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

חודש וחצי?....המממממממ
טוב שנזכרת גבר

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-12, 14:32   #6
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barsh צפה בהודעה
זה שעלית 15 קילו לא אומר שזה 15 קילו של מסת שריר
וחוץ מזה הוא לא יכול לעשות מסה מלוכלכת מדי בגלל שאין לו זמן לחיטוב לפני החתונה
מישהו הזכיר עלייה אבסולוטית של 15 קילו? 15 קילו שריר מינוס 2 קילו שומן יראו עלייה כללית של 13 קילו, אך ה15 הם מה שמעניינים אותי.

לא דיברתי גם על מסה מלוכלכת.
ישן 07-07-12, 14:59   #7
ironballs
חבר מתחיל

ThaiBox, קראתי את הכתבה שלך , חזק ביותר!

הבעיה היחידה היא שלא הבנתי איזה תרגילים אני אמור לעשות באימון.
כאשר הייתי מתאמן במכון, הייתי מבצע את התרגילים הרגילים לחזה,יד אחורית,יד קדמית, גב, כתפיים, רגליים ובטן. 3 סטים 12 חזרות 3 תרגילים לכל קבוצת שרירים.
בכתבה שלך ראיתי אולי 3 תרגילים סה"כ. האם ראיתי נכון ? האם 3 התרגילים האלה באמת מגדילים את נפח השריר בכל קבוצות השרירים שכתבתי?

בנוסף, אוכל אוכל אוכל, זה באמת הISSUE אצלי, כי אני ממש לא אוכל מספיק (ילדה בת 10 אוכלת יותר ממני), אין תאבון כזה גדול.
יעזור לי מאוד אם תוכל לבנות לי תפריט לדוגמה.

תודה מראש.
ironballs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-12, 18:08   #8
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironballs צפה בהודעה
thaibox, קראתי את הכתבה שלך , חזק ביותר!

הבעיה היחידה היא שלא הבנתי איזה תרגילים אני אמור לעשות באימון.
כאשר הייתי מתאמן במכון, הייתי מבצע את התרגילים הרגילים לחזה,יד אחורית,יד קדמית, גב, כתפיים, רגליים ובטן. 3 סטים 12 חזרות 3 תרגילים לכל קבוצת שרירים.
בכתבה שלך ראיתי אולי 3 תרגילים סה"כ. האם ראיתי נכון ? האם 3 התרגילים האלה באמת מגדילים את נפח השריר בכל קבוצות השרירים שכתבתי?

בנוסף, אוכל אוכל אוכל, זה באמת הissue אצלי, כי אני ממש לא אוכל מספיק (ילדה בת 10 אוכלת יותר ממני), אין תאבון כזה גדול.
יעזור לי מאוד אם תוכל לבנות לי תפריט לדוגמה.

תודה מראש.
ראית 3 תרגילים - האמת שהיום אני כולל רק 2 באימון. (בנץ'/דדליפט או מיליטרי/חתירה)
אלו תרגילים מורכבים שמערבים יחד את כל שרירי הגוף בסינרגיה. אין טעם לבודד את השריר, בטח לא כשאתה מתחיל.
פעם הייתי אוכל לפי תפריט קבוע, היום אני מאמין כי זה בזבוז אנרגיה מיותר. שלח לי מייל (דרך טופס יצירת הקשר באתר שלי) ואעשה לך פורוורד ממייל ששלחתי לכמה שפני נסיונות שלי. אני עובד כרגע עם קרוב ל5 חבר'ה שמטרתם די זהה לשלך. יש שם את התכנית שהמלצתי להם + מה לאכול, וכו'.
ישן 07-07-12, 18:58   #9
barsh
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thaib0x צפה בהודעה
מישהו הזכיר עלייה אבסולוטית של 15 קילו? 15 קילו שריר מינוס 2 קילו שומן יראו עלייה כללית של 13 קילו, אך ה15 הם מה שמעניינים אותי.

לא דיברתי גם על מסה מלוכלכת.
זה ממש לא 2 קילו שומן זה יותר
ישן 07-07-12, 19:08   #10
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
זה ממש לא 2 קילו שומן זה יותר
התכוונתי שאם אני שוקל כרגע 70 קילו, ועליתי ל83 (13 קילו סה"כ), אך מתוכם איבדתי 2 קילו שומן והעליתי 15 קילו שריר - זו עדיין עלייה נקייה של 15 קילו שריר, למרות שהמשקל מראה רק על 13.
ישן 07-07-12, 23:18   #11
barsh
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X צפה בהודעה
התכוונתי שאם אני שוקל כרגע 70 קילו, ועליתי ל83 (13 קילו סה"כ), אך מתוכם איבדתי 2 קילו שומן והעליתי 15 קילו שריר - זו עדיין עלייה נקייה של 15 קילו שריר, למרות שהמשקל מראה רק על 13.
זו לא עליה של 15 קילו שריר כי חלק מזה שומן-עליה נקייה של שריר=רק רק ורק שריר
מתי שמעלים 15 קילו יש יותר שומן מ2 קילו
ואין אחד שעלה, גם לא כל מפתחי הגוף הכי טובים בהיסטוריה לא משנה מי, 15 קילו בחודש וחצי. גם לא שחיף בגובה מטר 80 על 45 קילו.
לך על ss, תוכנית מפורסמת עם הוכחות, אני אישית בדקתי הרבה תוכניות אין שום תוכנית טובה כמו זאת, של אחד המאמנים הכי טובים בעולם(ולא ילד מוזר בישראל שממציא דברים) עם מסה נקייה של מאזן חיובי של 300-500 ולא יותר כי אז כבר תעלה יותר מדי בשומן ואין לך זמן לחיטוב. כמובן פי 2 יותר חלבון ממשקל הגוף ו7-8 שעות שינה כל יום(אפשר יותר כמובן).
ישן 08-07-12, 00:03   #12
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
זו לא עליה של 15 קילו שריר כי חלק מזה שומן-עליה נקייה של שריר=רק רק ורק שריר
מתי שמעלים 15 קילו יש יותר שומן מ2 קילו
ואין אחד שעלה, גם לא כל מפתחי הגוף הכי טובים בהיסטוריה לא משנה מי, 15 קילו בחודש וחצי. גם לא שחיף בגובה מטר 80 על 45 קילו.
לך על ss, תוכנית מפורסמת עם הוכחות, אני אישית בדקתי הרבה תוכניות אין שום תוכנית טובה כמו זאת, של אחד המאמנים הכי טובים בעולם(ולא ילד מוזר בישראל שממציא דברים) עם מסה נקייה של מאזן חיובי של 300-500 ולא יותר כי אז כבר תעלה יותר מדי בשומן ואין לך זמן לחיטוב. כמובן פי 2 יותר חלבון ממשקל הגוף ו7-8 שעות שינה כל יום(אפשר יותר כמובן).
ידידי, חטא הגאווה עוד יהרוג אותך.
אין חוק פיזיולוגי שאומר שכשאתה מעלה 15 קילו, יותר מ2 קילו מהם הם שומן.
למעשה - שים לב שבכלל לא דיברתי על זה. יותר מזה, טענתי שניתן להעלות 15 קילו שריר וגם לרדת מסת שומן בו בזמן. ראיתי את זה יותר מדי פעמים קורה במו עיני מכדי לדבוק במיתוס שזה בלתי אפשרי. ואני לא מדבר איתך על בדיקות מראה יבשות, אלא על בדיקות לחץ אוויר ורנטגן מדויקות עד האחוז.

אין אחד שעלה 15 קילו בחודש וחצי? חשוב שוב. ההסטוריה מלאה בקייס-סטאדיס, כנראה שלא טרחת לחפש.

SS בהחלט תכנית מצוינת, ובהחלט מוכחת בשטח, אך לטעמי יש שיטות שיתנו לך את אותה התמורה תמורת הרבה פחות השקעה, ובכל זאת הייתי ממליץ עליה - כי דרכה ניתן ללמוד היום. אני מסתכל על תכניות אימונים כמו ביזנס.

אם אתה חושב שמאזן קלורי חיובי של 300-500 מבטיח לך עלייה נקייה, אתה מתעלם מביוכימיה בסיסית. אתה יכול לעלות מסה נקייה גם 'ממאזן קלורי חיובי' של 1500 קלוריות, ומנגד להעלות באחוזי שומן גם ממאזן נייטרלי לחלוטין. יש פה יותר משחק של מטאבוליזם, הורמונים, וגלוקוז בדם מאשר כמות קלוריות יבשה, יחידת מידה קיקיונית שנבדקת בתנאי מעבדה מלאכותיים.

ודרך אגב - אני לא ילד, לא מישראל (בשלב זה של החיים) ובטח שלא ממציא דברים. Science is a magical thing.
ישן 08-07-12, 00:08   #13
barsh
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X צפה בהודעה
ידידי, חטא הגאווה עוד יהרוג אותך.
אין חוק פיזיולוגי שאומר שכשאתה מעלה 15 קילו, יותר מ2 קילו מהם הם שומן.
למעשה - שים לב שבכלל לא דיברתי על זה. יותר מזה, טענתי שניתן להעלות 15 קילו שריר וגם לרדת מסת שומן בו בזמן. ראיתי את זה יותר מדי פעמים קורה במו עיני מכדי לדבוק במיתוס שזה בלתי אפשרי. ואני לא מדבר איתך על בדיקות מראה יבשות, אלא על בדיקות לחץ אוויר ורנטגן מדויקות עד האחוז.

אין אחד שעלה 15 קילו בחודש וחצי? חשוב שוב. ההסטוריה מלאה בקייס-סטאדיס, כנראה שלא טרחת לחפש.

SS בהחלט תכנית מצוינת, ובהחלט מוכחת בשטח, אך לטעמי יש שיטות שיתנו לך את אותה התמורה תמורת הרבה פחות השקעה, ובכל זאת הייתי ממליץ עליה - כי דרכה ניתן ללמוד היום. אני מסתכל על תכניות אימונים כמו ביזנס.

אם אתה חושב שמאזן קלורי חיובי של 300-500 מבטיח לך עלייה נקייה, אתה מתעלם מביוכימיה בסיסית. אתה יכול לעלות מסה נקייה גם 'ממאזן קלורי חיובי' של 1500 קלוריות, ומנגד להעלות באחוזי שומן גם ממאזן נייטרלי לחלוטין. יש פה יותר משחק של מטאבוליזם, הורמונים, וגלוקוז בדם מאשר כמות קלוריות יבשה, יחידת מידה קיקיונית שנבדקת בתנאי מעבדה מלאכותיים.

ודרך אגב - אני לא ילד, לא מישראל (בשלב זה של החיים) ובטח שלא ממציא דברים. Science is a magical thing.
הכוונה שלי הייתה למי שעולה 15 קילו כמעט אבל כמעט תמיד זה יהיה יותר מ2 קילו שומן
ואין כל כך הרבה מקרים שגם עולים במסת שריר וגם שורפים שומן-אי אפשר להגיד ב100% שזה יצליח גם לו.
אז אתה מציע לו לטחון 6000 קלוריות ביום ולקוות שה'משחק של מטאבוליזם, הורמונים, וגלוקוז בדם' יצליח לו?
וזה עובדה שהרבה אנשים התחילו מss וכל מי שעשה זאת בצורה נכונה, קיבל תוצאות. והתוכנית הזאת הרבה יותר קלה מלטחון 6000 קלוריות ביום.
ישן 08-07-12, 00:19   #14
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
הכוונה שלי הייתה למי שעולה 15 קילו כמעט אבל כמעט תמיד זה יהיה יותר מ2 קילו שומן
ואין כל כך הרבה מקרים שגם עולים במסת שריר וגם שורפים שומן-אי אפשר להגיד ב100% שזה יצליח גם לו.
אז אתה מציע לו לטחון 6000 קלוריות ביום ולקוות שה'משחק של מטאבוליזם, הורמונים, וגלוקוז בדם' יצליח לו?
וזה עובדה שהרבה אנשים התחילו מss וכל מי שעשה זאת בצורה נכונה, קיבל תוצאות. והתוכנית הזאת הרבה יותר קלה מלטחון 6000 קלוריות ביום.
אתה צודק לחלוטין. רוב האנשים שעולים 15 קילו בחודש יעלו יותר מ2 קילו שומן, מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים לא עושים את זה כמו שצריך.
תבין, אני לא מדבר פה על מזל ותקווה ש'משחק של מטאבוליזם, הורמונים וגלוקוז בדם' יעבוד. יש דרכים מאוד מדויקות לגרום לכך שהנ"ל יהיה אופטימלי. וכן, היא כוללת המון כולסטרול ומעט מאוד פסטה.
Ss תכנית מצוינת, אני בעצמי העליתי דרכה המון מסה - אבל לא צריך להיות דתי בכל הקשור אליה. העובדה שהמון אנשים (כולל אני) השיגו תוצאות נפלאות מss לא אומרת שתוצאות טובות יותר לא היו מתקבלות עם משהו אחר.

* ואתה יכול לשלב 6000 קלוריות עם ss, אז הכיף האמיתי מתחיל.
תגובה