ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-08-12, 18:00   #1
mrmastergoku
Banned

חדר כושר: שכונתי
ברירת מחדל מפרק כף היד

איך אפשר לעבות על האזור?
ובכללי איך אפשר להגדיל חלקים בגוף שאין שם שרירים?
זה נראה מוזר יד גדולה עם מפרק קטן..
mrmastergoku מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-12, 20:10   #2
kaz
חבר פעיל

במקרה והאמה צרה מידי, אפשר לעבוד על שריר הברכיאורדיאליס. (שריר שנמצא בצידי האמה. בקש מהמאמן בחכ'ש שיראה לך) ע'י תרגיל, כפיפת מרפקים כנגד משקוליות באחיזת אמצע. או כמו שכולם מכירים אותו: תרגיל הפטישים.
עוד תרגיל טוב לשרירי האקסטנסורס (שרירים אשר נמצאים בחלקה החיצוני של האמה), סיבוב מפרק כף היד באחיזת פרונציה כנגד מוט. וכמו כן באחיזת סופינציה אשר תעבוד על שרירי הפלקסורס (השרירים הנמצאים בחלקה הפנימי של האמה).

כמובן שיש לקחת בחשבון את עניין הגנטיקה. אם הינך רזה ובעל עצמות ארוכות באמה, וודאי תצתרך לעבוד על שרירים אלו עם עומס רב יותר על מנת לפתח היפרטרופיה עד כמה שניתן באזור זה.
kaz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-12, 21:21   #3
mrmastergoku
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaz צפה בהודעה
במקרה והאמה צרה מידי, אפשר לעבוד על שריר הברכיאורדיאליס. (שריר שנמצא בצידי האמה. בקש מהמאמן בחכ'ש שיראה לך) ע'י תרגיל, כפיפת מרפקים כנגד משקוליות באחיזת אמצע. או כמו שכולם מכירים אותו: תרגיל הפטישים.
עוד תרגיל טוב לשרירי האקסטנסורס (שרירים אשר נמצאים בחלקה החיצוני של האמה), סיבוב מפרק כף היד באחיזת פרונציה כנגד מוט. וכמו כן באחיזת סופינציה אשר תעבוד על שרירי הפלקסורס (השרירים הנמצאים בחלקה הפנימי של האמה).

כמובן שיש לקחת בחשבון את עניין הגנטיקה. אם הינך רזה ובעל עצמות ארוכות באמה, וודאי תצתרך לעבוד על שרירים אלו עם עומס רב יותר על מנת לפתח היפרטרופיה עד כמה שניתן באזור זה.

תודה רבה(: אני לא מבין בשפה המקצועית ואני גם לא מתאמן בחדר כושר(אני מתאמן בסגנון סטריט וורקאווט עם משקלים+ יש לי משקולות בכל מיני משקלים וגלגל לבטן וכתפיים על משקל גוף)

אבל אני לא אחפור(: תודה !
אני ירים בצורת פטישים
ואשתדל לשחק עם הכדור ספוג יותרxd
(יש לי כדור ספוג קטן כשאני רואה טלוויזיה אני מוחץ אותו לפעמים ומאמן קצת אמה חחח)

****אני הולך עם השריר החיצוני באמה(החלק השזוף) והוא נגמר כמה סנטימטרים לפני פרק כף היד..אז זה רק עניין של לפתתח יותר או שהוא לא עובר שם?

ומה לעשות עם חלקים אחרים בלי שרירים? לי אישית אין בעיה כל כך גם לא בכף היד פשוט לגעתי זה יפה יותר עבה..
ישן 07-08-12, 21:45   #4
kaz
חבר פעיל

שריר הברכיאורדיאליס בולט בעיקר באמצע, בין חיבור הזרוע אל האמה. בעבודה עליו בעומס רב, (תרגיל הפטישים). רק החלק הבולט שלו יראה.

לגבי שרירים במפרקים שונים בגוף אשר לפעמים אינם 'נראים' כגון שריר הטיביאליס אשר נמצא בצד החיצוני של הרגל או שרירים אשר נחשבים כשרירים 'עמוקים' (שרירים אשר נמצאים מתחת לשרירים גדולים יותר, במבנה האנטומי שלהם) כל עוד לא נאמן אותם בצורה מבודדת, (מה שלא תמיד אפשרי) נמשיך לא לראות אותם.

השאלה היא אילו שרירים המתאמן רוצה להבליט יותר ביחס לשאר השרירים בגופו.
kaz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-08-12, 01:15   #5
mrmastergoku
Banned

טוב, תודה(:
תגובה