|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אז ככה יש לי מספר שאלות שאני צריך מענה לגביהם, קודם כל רקע כללי : אני גובה 177 משקל 71 שומן 14.6%. כבר מספר ימים חזרתי להתאמן בתכנית AB אחרי מנוחה של שבועיים. אני מעוניין לשלב את תכנית האימונים לתפריט תזונה שיעזור לי לרדת בזמן המהיר ביותר ל-8%-9% שומן עם פגיע מינימלית בשריר. אז ככה, שמעתי על מספר תכנית תזונה שיכולות לעזור לי, אבל אני איני מבין את כל הפרטים ולכן אני לא יודע איזה לבחור. 1. Ultimate Diet 2.0 א. אפשר להתחיל אותו מאחוזי השומן שלי או לא? 2.The Rapid Fat Loss (PSMF) *א. חוץ מאבקה איך אני מגיעה לכך שאני מצליח לצרוך 4.4 ג' חלבון לכל קילו ממשקל גוף הרזה? *ב. כתוב רק כמה חלבון אני צורך, אבל מה עם פחמימות ושומנים? ומכן נובעת השאלה הבאה כל השומנים בתכנית מגיעים רק מצריכה של אומגה 3....כמה ג' אני צריך לצרוך, רק רשום כמות הקפסולות והיתר שבסוגרים לא ברור לי (יש לי כמוסות שמן דגם שכל כמוסה 1450 מ"ג ומתוכה 1000 מ"ג שמן דגי מי מעמקים אז כמה מזה אני צריך לקחת) (את יתר התוספים אני מבין למה צריך לצרוך אותן בדייטה) עכשיו לשאלה היותר חשובה את שתי סוגי הדייטות האלה ניתן לשלב בתכנית אימונים AB? תודה לעוזרים,אם זה לא נמצא במקום המתאים בבקשה להעביר תודה GVILI =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר את התוכניות האלה אבל הן בדרך כלל חרטה.
תאכל במאזן קלורי שלילי עם גירעון של 500 קלוריות +- ביום תמשיך באותה תכנית וזהו לא אמורה להיות בעיה. אל תאכל ג'אנק וכל השטויות, פחמימות מורכבות, שומן איכותי, 2.2 חלבון לקילו וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שילוב ss עם תכנית רגילה | Yarden123 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 20-03-12 21:36 |
משלם כסף על תפריט תזונה+תכנית אימונים שמתואמת לי אישית | Raw | פיתוח גוף-כללי | 1 | 01-12-11 17:42 |
שאלה בקשר לתפריט תזונה ביום של אימון וביום רגיל | shual | תזונה ותוספים | 5 | 25-01-11 23:19 |
שאלה בקשר לתפריט תזונה | lebronI | תזונה ותוספים | 2 | 13-02-10 02:33 |
ייעוץ| תכנית אימונים + תזונה | ~Eyal~ | אימונים | 0 | 28-07-08 05:00 |