|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי חולה עכשיו 5 ימים בשפעת על הפנים חום 39-40 קיצר באסה רצח
לא התאמנתי , אבל לפחות דאגתי להכניס את הכמות אוכל שהגוף צריך , ממש בכוח הכנסתי. אני אחזור להתאמן עוד כמה ימים בינתיים אני מאלתר קצת בבית עבודה חח מתח עם משקל עלי ומרים את הבקבוקי מי עדן כל פעם במקום משקולות חח ![]() ![]() לא נראה לי שאיבדתי משהו במחלה אפילו שהייתה מחלה קשה, כמה שלא היה לי תאבון ובקושי בלעתי רוק מכאבים בגרון והשקדים מנופחים דחפתי את האוכל בכוח
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נכון שתית את הבקבוקים אחרי זה וקינחת עם 50 קוראסונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לא
אבל לפני 20 דקות חזרתי מbbb אכלתי 2 של 300 עם תוספת שמנת פטריות ובצל מטוגן ו2 בקבוקי קולה זכוכית היה טעים מאד אחרי הצהריים היום אכלתי כמה קוראסונים שאמא הכינה ממולאים בקינמון ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Hadash. אתה רוצה להגיד רציני, שאתה אוכל 50 חזות עוף עם 40 קוראסונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() תרגיש טוב =]
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() סתם שאלה,יש לך חברה? יוצא לך לצאת קצת? או שרק אימונים ואוכל?
אחלה שייפ
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תגיד מה אתה אוכל ביום-יום? ברצינות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מה אתה דפוק נראה לך שהוא כל יום הולך לbbb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תיווכח לגלות שכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לא
אני עושה חמשושים בצבא אוכל תאוכל חרא שיש שם אם זה חזה עוף או נקנקיות או עופות או קבבים הרבה לחם וטחינה ואני מקומבן עם הטבחים אני אוכל כמה שאני רוצה בלי קשר גם כשיש ארוחה או לא בבוקר יש הרבה שוקו וגבנצ ומה שרוצים
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן יש לי חברה שאני מת עליה ![]() http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3370561_n.jpg היא גם ספורטאית טניסאית ככה שאנחנו באותו הראש ושמע אני מקריב בשבילה , היא לא צריכה לדעת בכלל כשאני מתאמן , אם זה כזה חשוב לגבר , במקרה הזה לי , אני צריך לבוא לקראתה זה אומר שאם אני מתכנן אימון בשבת ויודע שהמכון נסגר ב3 ויש לי אימון שאני צריך בשבילו שעתיים וחצי -3 כולל מקלחת בסוף וסאונה אז אני לא אומר לה שאי אפשר לצאת בשישי אני אצא איתה אפילו עד 6-7 בבוקר ולא אזכיר את האימון אשן שעתיים- שעתיים וחצי אקום אוכל משהו ואלך להתאמן
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מקצוען , לא רוצה להתחרות , אם תשאל אותי למה אני מתאמן , אני אומר לך שמתוך הרגל. אני משתחרר סוף חודש הבא(מתחפשש יותר נכון) ואני אחרכ מתכנן לטוס לאירופה לתקופה ואחרכ ארצות הברית לחצי שנה אני לא אתאמן בזמן הזה , אני אאבד הרבה בטח אבל צריך לדעת להתקדם בחיים לא הכל זה כמה שריר יש לך וכמה אתה לוחץ חזה ועושה סקוואט אני בכלל מתכנן כשאני חוזר , פסיכומטרי וללמוד רפואה. להירשם לאיזה קאנטרי , ולעשות 3-4 אימוני שחיה בשבוע , ככה לפתוח איתם את היום לא יהיה לי את הזמן להתאמן כמו עכשיו וכשאני אגור לבד לא יהיה לי את הכסף שההורים ממנים לי עכשיו 8-10 אלף שקל בחודש רק על אוכל
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח משפחה של 5 בילדרים צריכים בחודש 8-10 אלף רק לאוכל. מה אתה מזיין ת'מוח.
או שפשוט אתה קונה ת'חזה עוף עם חתיכות זהב בפנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() חחח עלק 10 אלף בחודש על אוכל.
בוא תספר לי כמה אתה אוכל ביום, אני שם כסף שזה לא עובר את ה100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אתן לך דוגמא קטנה מאד 250 שקל ליום , זה כדי להגיע ל8000 שקל בחודש. אני שותה בערך 3 בקבוקי קולה ביום. 18 שקל. לחם דגנים , 19 שקל נגיד בבוקר 15 ביצים (רק צהוב אחד) עוד 15 שקל אני אוהב מעדנים אוכל 3-4 ביום , 20 שקל אני כבר על 75 שקל. עוד 2 קרטונים של חלב , חטיפים אני בערך על 100 סתם תוסיף לזה 2-3 סקופים של חלבון 110 נניח ואכלתי עוד קילו של בשר סינטה זה 70-80 שקל הגעתי ל 180 עם עוד כמה דברים מסביב הגעתי ל200 וואלה לא 250 אבל 200 תחשוב שיש אצלי בבית עוד 4 נפשות. אתה יודע איך ההורים שלי שמחו כשאני ואחי התגייסנו הם אמרו שרואים את זה ממש בחשבונות של הבית אני אוסיף ואומר , קורנפלקסים זה דברים מאד יקרים אני מאד אוהב וופל קריספ אם אתה מכיר , זה 25 שקל ל320 גרם שאתה מסיים בפעם אחת וואלה זה הרבה כסף על בסיס יומי נגיד אתה קונה 100 גרם סלמון מעושן , עולה לך כמעט 20 שקל ל100 גרם רק או גבינה צהובה 5 אחוז 18 וחצי שקל ל200 גרם שאתה אוכל בארוחה אחת אוכל זה דבר יקר , המזל שלי שההורים שלי לא מתקמצנים על כלום ואמא שלי קונה מה שאני כותב לה ברשימה. מה שמצחיק אפילו אני שואל אותה כמה עולים מוצרים , היא בכלל לא מסתכלת על מחירים זה לא מעניין אותה.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מודה. בכל מקרה לכל המשפחה אני מאמין יוצא סביב ה12-13 אלף. הכל עניין שלא מתפשרים וקונים מה שרוצים ובאיכויות הגבוהות.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() וואו..אתה כל כך שקוע בלהשביץ מה יש לך....מה אתה מעלה תמונה של החברה שלך..כאילו מה לעזאזל??
יש לך חברה ספורטאית מצטיינת, אוכל כמו 4 בודיבילדרים, מתאמן שלושה ימים ברציפות..הבנו. ו- "בכל מקרה לכל המשפחה אני מאמין יוצא סביב ה12-13 אלף." "הכל עניין שלא מתפשרים וקונים מה שרוצים ובאיכויות הגבוהות." אולי זה רק אני אבל זה מעצבן, ולא בגלל שחסר לי משהו בחיים בכלל לא, פשוט הקטע שיש אנשים שהראש שלהם תקוע איפשהו שם...
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 20-12-10 בשעה 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות מאימון היום | DannyC | גלריות הגולשים | 19 | 31-07-10 16:30 |
תמונות מאימון של אתמול | אורי סטמקר | גלריות הגולשים | 21 | 15-07-10 11:23 |
תמונות של גאי קוטלר מאימון | אורי סטמקר | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 19-04-10 17:50 |
תמונות מאימון | hypertrophy | גלריות הגולשים | 23 | 01-03-10 20:23 |
תמונות מאימון ידיים | אורי סטמקר | גלריות הגולשים | 13 | 11-06-08 21:17 |