ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-10-12, 17:07   #1
Xanadoo
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2012
הודעות: 354
חדר כושר: ספייס
ברירת מחדל איך להתייחס למרכיבים מסויימים בתפריט?

היי חברים,
כשאני בא להרכיב לעצמי תפריט (אחרי שחישבתי הוצאה קלורית במנוחה וכל שאר הדברים),
אני אמור לבנות את התפריט לפי יחס מסויים בין הקבוצות של פחמימה, חלבון ושומנים,
והשאלה היא איך אני מתייחס למוצרים המכילים גם פחמימה וגם חלבון?
למשל יוגורט יופלה 200 גרם, מכיל קרוב ל 10 גרם חלבון וכ 9 גרם פחמימה.
אז האם אני מחשיב אותו כחלק מצריכת החלבון או חלק מצריכת הפחמימה?
למשל טחינה או שקדים המהווים את השומנים הטובים, האם בנוסף לכך שאני מחשב אותם לקטגוריה של השומנים, האם גם לצרף אותם למאזן הפחמימות?

תודה.
__________________
Go Squat Yourself!!!
Xanadoo מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
האם להתייחס לפחמימות של האבטיח כפחמימות לכל דבר, או בגלל הנוזלים זה שונה? kobi_20 תזונה ותוספים 5 24-07-12 11:44
פיגור בשירירים מסויימים NatureValley פיתוח גוף-כללי 11 25-05-09 15:01
אפשר להתייחס לדגני בוקר כמו גיינר? mandarine תזונה ותוספים 7 12-10-08 22:44
נטיות להשמנה באיזורים מסויימים Soprano פיתוח גוף-כללי 40 09-10-08 11:04
לא מרגיש שרירים מסויימים. xdrunkshadow אימונים 4 08-09-08 09:10


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:34.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים