|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() פרטים יבשים אלי
גובה:186 משקל:78 גיל:26 סיימתי לא מזמן חיטוב , אחרי תקופת מבחנים ומילואים שהשמנתי בה וירדתי במשקלי עבודה עד ההפסקה שלי מהאימונים עבדתי בתוכנית ab רגילה ללא תרגילים מרוכבים , פרט לבנץ עכשיו אני רוצה להתחיל מאסה טובה לכ 7 חודש ואז לעשות חיטוב לאחר קריאה רבה ראיתי שבגלל שאין לי ניסיון בתרגילים מרוכבים כדאי לי להתחיל לעשות ss אבל אני לא כזה בטוח בתוכנית הזאת בגלל חוסר הדגש משקלי העבודה שלי כרגע הם הכל ל 5 חזרות בנץ:85 סקוואט:70 (אני עושה סקאווט רק 3 שבועות והייתה לי פציעה באמצע) דדליפט:95 פרס:50 חתירה עם מוט:60 מתח+מקבילים: +20 קילו עלי ל 8 חזרות ברצוני לתת בעיקר דגש לרגליים שבאופן טבעי הם אצלי קטנות וגם תמיד הזנחתי אותם האם באמת כדאי לי להמשיך עם ss או אולי לעשות ab אבל להכניס תרגילים מרוכבים ? התכנון שלי היה לעשות ss ואז אחרי שנתקעים לעבור לתוכנית ab תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: נדלן
חדר כושר: חדר כושר ביתי
|
![]() Ab עם תרגילים מורכבים עדיפה היא נותנת יותר גדש ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: נדלן
חדר כושר: חדר כושר ביתי
|
![]() יש תוכנית שלי שפירסמתי בפורום
שאתה אומר לא נכון אתה צריך גם להסביר למה אתה מתכוון? Ss זה 5 תרגילים קבועים בלי משחק לפי מה שהספר אומר ab abc .. זה תרגילים יותר ממוקדים לפי שריר ולא כל הגוף כמו ידיים / בטן (ומומלץ להוסיף סקוואט דדליפט ובנץ מכיוון שאלו התרגילים ליעלו אותך הכי מהר במסת שריר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| בקשר להמשך אימונים לאחר דיאטה | Amongy | אימונים | 4 | 15-11-09 15:24 |
זקוז לעצה להמשך הדרך | borka | פיתוח גוף-כללי | 2 | 14-07-09 11:02 |
התייעצות בנוגע להמשך הדרך (מטרה, מס' אימונים, טווח חזרות וכו'). | Judokan | אימונים | 13 | 26-01-08 16:43 |
בקשר להמשך החיטוב שלי Help :] | oRis | תזונה ותוספים | 5 | 09-05-07 00:18 |