|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לעשות סקוואט לפני שלושה שבועות ובימים האחרונים יש לי כאב בגב שגם היה לי אותו בהתחלה אבל הוא עבר מהר והפעם אני כבר יומיים שלושה עם הכאב הזה והוא יותר כואב מהכאבים הקודמים
הכאב באזור שמסומן בתמונה ![]() אני חושב שזה בגלל שכשאני עולה בסקוואט אני לא מצליח כ"כ ליישר את הגב בחזרה מה אני צריך לעשות כדי להצליח ליישר את הגב בחזרה ממה הכאב הזה? איך אני מטפל בו ואם עד האימון הבא הכאב ימשיך לעשות בכל זאת סקוואט או לוותר על זה לטובת לחיצת רגליים עד שיעבור הכאב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לערוך אז אני מגיב
לא יודע אם זה משנה אבל בסקוואט אני משתמש ברפידה כדי שיהיה לי נוח אני לא יכול לעשות על מוט נקי זה כואב לי בגב בעצמות (אני ממש שחיף אז זה ממש כואב כשמשקל כזה לוחץ לך על החוליות והעצמות) זאת הרפידה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מצליח לשמור על גב ישר תוריד משקל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני מוריד משקל אני לא מרגיש כ"כ את הרגליים עובדות אבל אני ינסה מחר עם משקל נמוך יותר
מה עדיף לי בתור מתחיל (וגם ממש ממש רזה בגלל זה אני משתמש ברפידה) lb או hb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אפשר באמת לעבוד עם רפידה, סביר להניח שזה מהקונטקט בין העצמות בגב שלך ובשכמות ומכאן הכאב, יש מכונים שהשכילו ומחזיקים רפידות ציפוי למוט [כמו באופני bmx שיש כיסוי כזה לשילדה עם סקוץ']
הרבה יותר נוח זה כן, מפריע להרים משקל משקל עקב החלקת המוט זה גם כן. קנה רפידה זה אמור לעזור, או שתמשיך ככה עד שתתרגל לכאב וכבר לא תספור אותו. בהצלחה. [אני לא מאמין שיש בזה סיכון מסוים לעצמות אם זאת החשיבה, המקסימום שיקרה זה שהן ידחסו קצת, זה מה שקורה לעצם בלחץ] בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא נקרא רפידה, זה נקרא pussypad ואין טעם להשתמש בו. תעלה סרטון של הסקוואט לפורום אימוני כוח אני בטוח שהטכניקה שלך על הפנים ובגלל זה כואב לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים בגב לאחר אימון | NewBB | פציעות ספורט | 0 | 16-11-11 15:10 |
כאבים בחוליה בעורף לאחר מיקום רע של המוט בסקוואט | Scylla | פציעות ספורט | 4 | 26-11-09 21:01 |
כאבים לאחר סקואט ומכרעים | mi za | פציעות ספורט | 4 | 05-05-09 22:27 |
כאבים בגב התחתון לאחר סקוואט. | The-One | פציעות ספורט | 9 | 27-01-09 08:29 |
כאבים לאחר שבר.. | talp | פציעות ספורט | 4 | 29-08-07 17:39 |