|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבריה
אני כרגע שבוע חמישי לתוך הליניארית של ביל ואני מתחיל להרגיש עומס רציני על הזוקפים אחרי אימון b אני מפורק וזה בחיבור לחוסר שעות שינה לא מועיל ממש. ראיתי אפשרות לשנות את הבנט אובר במתח עם משקל האם השינוי הזה במקום ? כלומר האם אני לא פוגם מדי באפקטיביות של התוכנית ? במידה וכן האם יש תרגיל עזר ששווה לחבר למתח עם משקל שייצור את האפקט שאני מחפש ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אפקט אתה מחפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך את זה ביותר ספאם ?
אם השם של התוכנית היא הליניארית של ביל אז כנראה שאני מחפש התקדמות ליניארית שבועית במשקלים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אפשר לעשות מתח, אני הייתי מתחיל עם מתח בלי משקל במידה ואתה לא יכול לעשות סטים של 10-12 חזרות אקרוס. בנוסף תחליף אחיזות במתח במידה ואין לך כאבים או חוסר גמישות.
אתה לא צריך עוד תרגילים חוץ ממתח(גם פה, 5 סטים אקרוס) כמעט בכל תכנית כוח שפויה אין מקום לבנט אובר כי הזוקפים גם ככה גמורים מהסקוואט/דדליפט ולא צריך עוד עומס, בטח לא בתרגיל שהגב כמעט ב90 מעלות ויש מומנט גבוה.
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובה העניינית, הטרידה אותי השאלה בגלל שאני אחרי עשרה חודשי ss ולא יצא לי להרגיש ככה את הזוקפים.
למה אתה מתכוון כשאתה אומר אקרוס ? מעולם לא יצא לי לעשות מתח ליותר משש חזרות, תמיד כשסגרתי את השביעית הוספתי משקל אימון שלאחר מכן וירדתי לשש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אקרוס- מספר דומה של חזרות
לדוג' בסטים של הליניארית אתה עושה פירמידה של חמישיות ולא 5 חמישיות עם אותו משקל במתח תשאף שהסטים יהיו זהים ולא לעשות סט מקסימום ואז סטים עם חצי מכמות החזרות מדי פעם אפשר לעשות סטים לא אקרוס לראות מה השיא נניח עדיף שתעשה 5 סטים של 7-8 מאשר סט של 12 ואז סט של 9 ואז 6 ואז 2 סטים של 5, המטרה לא לעשות סטים לmax, זה לא משהו שעושים כשיש 5 סטים של מתח... תנסה פעם לעשות 5 סטים של 10-12, זה לא קל יותר מאשר משקל
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שינויים קיצונים במשקל | bode | פיתוח גוף-כללי | 5 | 08-06-11 20:06 |
שינויים משמן לחטוב | eminemfan | פיתוח גוף-כללי | 9 | 09-07-09 22:41 |
כמה שינויים בתפריט | OK. | תזונה ותוספים | 3 | 27-03-09 12:46 |