|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() שלום,
היום היה לי אימון רגליים. כשמה שאני עושה זה (על פי סדר): סקוואט 4x8 לחיצת רגליים 4x8 פשיטת ברכיים 3x8 דדליפט רגליים ישרות 4x8 תאומים בישיבה/עמידה - 4x8. אימון רגליים קודם עשיתי אותו דבר בלי הלחיצת רגליים והרגשתי שאני עומד להקיע. הפעם אחרי פשיטת הברכיים פשוט טסתי הביתה כי כמעט התעלפתי (סחרחורת, כאבי ראש עזים בחלק האחורי, חולשה, זיעה קרה, ראיתי מטושטש). מה דעתכם? אני יודע שכשקשה זה טוב אבל זה לא הגיוני.. (קרה רק ברגליים). (זאת תכנית חדשה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() קורה לי כמעט אחרי כל סקוואט נפח...
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תיקח איתך סוכר יכול להיות שהייתה נפילת סוכר במיוחד אם התאמנת בבוקר או שלא אכלת טוב לפני כן
סקוואט לא תרגיל קל ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קורה הרבה.. בתרגילי רגליים אני מתאמץ מאוד ואז אני סובל מסחרחורות ולפעמים זה מגיע למצב שאני צריך לעצור את האימון איזה 10 דקות בגלל הסחרחורות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני באימוני רגליים ממש עייף ומרגיש שאני מת לפעמים אני חייב איזה 5-10 דקות לחזור לעצמי כי אני לא יכול להמשיך את האימון,בקשר להקאה אולי אכלת לא טוב לפני האימון או זמן קצר מדי לפני האימון??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה סימן שהתאמנת טוב!!ולא להיפך.סוכר ענבים מעורבב בבקבוק יכול לעזור.
אשריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה באימון רגליים | futurex90 | אימונים | 8 | 24-06-09 04:07 |
שאלה|באימון c , רגליים כתפיים, אפשר להתחיל מהכתפיים? | crock | אימונים | 11 | 21-04-09 18:23 |
בעיה באימון רגליים וגב | toxicity | אימונים | 22 | 12-04-07 03:14 |
שד מדהים באימון רגליים | amir harduf | פיתוח גוף-כללי | 35 | 10-11-06 12:48 |
סחרחורות באימון רגליים | amir harduf | אימונים | 15 | 08-11-06 21:35 |