|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה עדיף לי לעשות תוכנית אימונים ab או abc ? אני כרגע מתאמן abc 5 פעמים בשבוע ואני במכון כושר כבר שנתיים ואני בן 15 .
האם סקוואט ודדליפט יכולים לפגוע בגובה? המאמן שלי אמר שבגלל שהמוט לוחץ על העמוד שידרה אז זה פוגע בגובה.(סקוואט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Ab או abc אם אתה שואל אותי אז ab, השאלה היא ממה אתה גודל יותר, משתנה בין בן אדם לבן אדם.
לגבי השאלה השניה לא זה לא פוגע בגובה, ודאי. מיתוס המיתוסים. בלי שום קשר לשני השאלות, אני ממליץ בגילך לא לעוף מהר מידי, קח את הזמן, אל תרד לטווחי חזרות נמוכים, לא לעלות משקלים לפוזה, תעלה כשאתה באמת יכול לשלוט על המשקל לכל אורך התנועה. בריאות אי אפשר להחזיר, כנס לאתר קרא על תזונה על אימונים ותשיג את הידע שדרוש לך. אני מדבר פה מנסיון כי אני היום עם כאבי ברכיים וגב בדיוק בגלל שהייתי ילד והתאמנתי כמו ליצן. הייתי עובד די נכון אבל לא שילבתי תזונה ולא הפחתתי באירובי, ריצות כדורגל וכו'. והגוף לא עד בעומס.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
2 שאלות | Imt | תזונה ותוספים | 2 | 24-05-09 12:27 |
שאלות בנוגע לחיטוב,המון שאלות | rosilio | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-09 20:05 |
שאלות|כמה שאלות על אימונים.. | pOOnch | אימונים | 6 | 15-01-09 19:43 |
שאלות| כמה שאלות על חלבונים, פחמימות ועוד.. | dani571 | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 22:51 |
2 שאלות ( כןכן גם אני שואל שאלות;] ) | BXL | אימונים | 7 | 11-02-08 20:38 |