ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-04-13, 18:33   #1
shayhangal71
חבר מתחיל

כללי:: חייל משוחרר
Send a message via Skype™ to shayhangal71
ברירת מחדל עזרה | בקשר לתוכנית אימון וחיטוב

אז ככה אני בן 23 שוקל 77 אחוז שומן 24.3% אני מתאמן כבר 4 וחצי חודשים,
עשיתי full body בהתחלה ואז עברתי לAB ומאז אני עם AB ומשנה תוכנית מדי חודש - חודש וחצי.
עכשיו כשהתחלתי להתאמן הפסקתי עם כל האוכל בחוץ לאפות פיצות ( מדי פעם איזה טוסט נקניק)
והורדתי הרבה דברים משמינים ולא בריאים שהייתי אוכל ביומיום. במשך ארבעה חודשים התאמנתי 3 פעמים בשבוע עכשיו התחלתי לבוא 5 פעמים בשבוע.
עכשיו מבחינת תוצאות של שריר יש תוצאות יפות באמת הכל מתפתח כמו שצריך חזה כתף יד קדמית ואחורית באמת הכל טוב, אבל הבעיה היא שמבחינת משקל נשארתי אותו דבר, מדי פעם אני 75 לפעמים 76 ולפעמים 77 כל הזמן זה משחק לי. בגלל שהתחלתי להתאמן אז הגוף קיבל קצת צורה אחרת למרות שנשארתי אותו משקל, אני מרגיש על המכנסיים שהם טיפה יותר גדולים וכו', אבל משקל לא ירדתי ובארבעה וחצי חודשים של אימונים והפסקתי לאכול זבל בחוץ לא ירדתי אפילו אחוז שומן אחד, ואני אוכל דיי מסודר וטוב, (לא הכי הכי הכי קפדן שיש) אבל אני אוכל בבוקר בשעה 8 משהו כמו צלוחית קורנפלקס עם חלב, ב12 בצהריים ארוחת צהריים של בשר + פחמימות (הרבה פעמים הבשר הוא חזה עוף).
מגיע הביתה מהעבודה אוכל משהו ממש קל אולי סלט איזה קרקר או פרי, ואז בערב עושה ארוחה לפעמים חביתה עם סלט ושתי פרוסות לחם חיטה מלאה, או עם גבינות, ואיזה פעם בשבוע בערב טוסט נקניק או משהו כזה. אני לא מבין למה אני לא יורד במשקל ולא יורד אחוזי שומן במשך כל כך הרבה זמן וזה באסה כי את השרירים פחות רואים והבטן קצת יש כרס עם צדדים קטנים. וגם אימון אנאירובי אמור לשרוף לי קלוריות ואחוזי שומן לא? מה אני עושה לא נכון ואיפה אני יכול לשפר?
דרך אגב התחלתי לשתות אבקת חלבון לפני שבועיים, אני לוקח מנה רק אחרי אימון בינתיים.
shayhangal71 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-04-13, 20:27   #2
shayhangal71
חבר מתחיל

כללי:: חייל משוחרר
Send a message via Skype™ to shayhangal71

מישהו?
shayhangal71 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-04-13, 04:20   #3
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

שמע אתה צריך לרשום יותר מסודר, אני במשמרת לילה עייף מהתחת. קראתי את ההודעה שלך שלוש פעמים עד שקיבלתי כיוון למה השאלה. אני אנסה לעזור בכל זאת.

קודם על אתה מוזמן לקרוא את המאמר באתר ״ המדריך המלא לחיטוב״ תשקיע רבע שעה ולא תתחרט. מידע פרקטי מאוד.

ירידה במשקל היא מאוד פשוטה, לפחות על הנייר. אם אתה שורף יותר קלוריות משאתה מכניס אתה מרזה.
זאת אומרת שאתה צריך להפחית בכמויות שאתה אוכל ובמקביל לעודד שריפת קלוריות(אירובי) ואם אתה עדיין לא יורד במשקל כנראה שהמאזן הקלורי שלך לא מספיק שלילי, צריך להפחית עוד.
ולא להגזים ולהריב את עצמך, הבריאות קודמת לכל. לפעמים צריך להתעקש ולא לשנות כחום ובסוף השומן נכנע.

אפשר לעשות אימון משקולות לפני האירובי. זה מרוקן מאגרי אנרגיה(atp, גליקוגן וכו) וכשתתחיל אירובי אתה אמור ישר לתקוף את השומן, לפחות בתיאוריה.

אם יש עוד שאלות שדר..

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה