![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים, עשיתי לפני חודש בדיקת Ct וגילו לי בלט בין חוליות S1-L5, מסתבר שיש לי את הרבה זמן ולא ידעתי בכלל, לאחרונה הרגשתי דקירות מטורפות אז החלטתי לעשות בדיקה וגילו לי את זה. נפגשתי גם עם אורטופד מומחה והוא אמר לי שבערך 80% מהמקרים זה עובר לחלוטין (בדגש על חלוטין). כאן השאלה שלי נכנסת, עד כמה שאני יודע מדובר בפציעה לכל החיים, לפי מה שהוא אמר זה לא כך ושאלתי אותו את זה כמה פעמים בשביל לוודא שהבנתי נכון. יש פה אנשים שיש להם בלט בדיסק ויכולים לספר קצת מההתנסות שלהם? קודם כל האם זה באמת כמו שהוא אמר? והאם יש תרגילים שאתם ממליצים לי להימנע מהם? כל אינפורמציה רלוונטית תתקבל בשמחה, מבאס אותי רצח העניין הזה,
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() www.infomed.co.il
תשאל שם בפורום אורטופדיה ..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לצערי לי יש בלט דיסק l4-l5 , הייתי אצל הרבה רופאים לפני כמה שנים טובות....לפי מה שהם אמרו נולדתי עם זה.
אתה מרגיש כאבים כל הזמן נכון? על התקופפות קטנה? כל הרמה קטנה? אני אישית למדתי לחיות עם זה כבר , אני עושה סקוואט ודדליפט , בסקוואט יש לי כאבים בגב התחתון אבל גם שאני מתקופף יש לי כאבים בגב התחתון אז אני פשוט שם חגורה בסקוואט ואני מסתדר ככה. מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לא אח שלי, אני מרגיש כאבים רק בסקווט ובדד ליפט, אבל זה לא כאב שאני יכול להתרגל אליו, זה כאב כאילו מישהו לקח סכין ודקר אותך בגב, כאילו הגב קורס ומפסיק לתפקד. נכון לעכשוו הפסקתי עם שתי התרגילים האלה. לגבי שאר הפעולות אני לא מרגיש כלום, לא בכפיפה, לא בהרמה, לא בשום מצב למעט התרגילים שציינתי. אתה לא פוחד שאם תמשיך לבצע תרגיל כזה או אחר שיגרום לך כאב זה יתפתח לפריצת דיסק ? זה החשש הכי גדול שלי
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי!! אני אשאל מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת שאין לי מושג אם בלט דיסק קשור ישירות לפריצת דיסק , אני אישיתי נולדתי עם זה ואני סובל את זה כל החיים
התרגלתי לכאב כנראה , אבל אני זוכר שבגיל 17 סבלתי המון מזה , לא יכלתי לעשות כלום. בדד ליפט קשה לדעת אם אתה סובל בגב התחתון או לא כי בעצם זה המקום שאתה עובד עליו חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בלט בחוליה l3, ואני לא יכול לעשות דדליפט זה פשוט הורג אותי ברמה שאני לא יכול אחרי זה להתאמן שבועיים..
בתרגילים אחרים זה לא מורגש..רק תזהר בחילופי עונות החרא הזה יודע להתעורר |
![]() |
![]() |