|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
אני חדש כאן בפורום (המשתמש הוא ממזמן, אבל בעיקרון אני אתחיל להשתמש בו רק מעכשיו). קוראים לי אביחי, עשיתי מנוי לחדר כושר (SpinPlus) בזכרון יעקב, אני עוד בשבוע הראשון. נתונים (בקירוב): • גיל: 15 • משקל: 79 קילוגרמים • גובה: 175 סנטימטרים (מטר שבעים וחמש) -------------------------------------- שאלות: 1. אני התחלתי להציב לי מגבלה של 1800-2100 קלוריות ביום על מנת שאוכל להוריד אחוז שומן. האם זו הדרך הנכונה? 2. אני כרגע אחרי אימון אירובי/כוח כמה זמן אחרי האימון כדאי לאכול, ומה לאכול? (חשוב שלא יהיה מפוצץ קלוריות) 3. המאמן אמר שלאחר אימון כוח חשוב מאוד לתת לשריר לנוח 48 שעות על מנת שיוכל להשתקם. וכל האנשים שמתאמנים יום יום עושים טעות, זה נכון? 4. ממתי כדאי להתחיל לצרוך חלבונים? כמה השפעה תהיה לפחית של 35 גרם חלבון. 5. חלבונים - לפני? או אחרי אימון? כמה אחרי וכו'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() 1. כל מה שקשור לחיטוב קרא ותיישם - יענה על כל השאלות שלך - http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 2. תשובה במדריך לחיטוב אחי 3. בגדול אני מתאמן יום כן יום לא כדי לתת לשרירים זמן להחלים, אם אתה מתאמן ממש כבד ואתה קורע את השריר אתה צריך לתת לו לנוח, להתאמן יום יום זה לא מומלץ. 4. אתה צריך לאכול חלבונים כל הזמן ![]() 5. כתוב במדריך לחיטוב דרך אגב מההודעות שלך אני מבין שאתה רוצה להוריד במשקל ולהתחזק - כלומר לבצע חיטוב אם אתה רוצה לעשות הפוך כלומר לעלות במשקל תגיד ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, ממה שהבנתי זה- בתקופת החיטוב צריך לצרוך פחות קלוריות ושומנים (אבל אסור להפחית יותר מדי). לשמור על כמות מספקת של חלבון. להפחית ברמת האימונים האניארוביים - כי הגוף פגיע. אחרי אימון לצרוך חלבון + מים + פרי. •שאלה: מאיפה אני משיג חלבון? יש מאכל שכדאי לאכול? כי הפחית חלבון במכון עולה 20 ש"ח וזה דיי יקר ועוד בהתחשב בעובדה שאצטרך לצרוך זאת כפעמיים ביום! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חלב קוטג' גבינה לבנה ביצים דגים - כמו טונה למשל עוף - אם כי אחרי אימון כדאי לאכול חלבון קל יותר עדשים צנוברים ויש עוד ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי שינוי טווח החזרות בתרגיל ושאלה על סקוואט | hadash | אימונים | 1 | 17-01-10 20:27 |
אגוזי מלך ושאלה לגבי ארוחת צהריים | פומה | תזונה ותוספים | 4 | 21-03-09 13:49 |
שעות פתיחה של ישראלבודי ושאלה לגבי הגעה | ArschGesicht | פיתוח גוף-כללי | 4 | 27-05-08 16:57 |
ההופעה של אינפקטד!! מי הולך?.. ושאלה לגבי הגבלת הגיל! | keen12 | פיתוח גוף-כללי | 12 | 21-11-07 18:30 |
אני עושה סטים!!! ושאלה לגבי הסטים וכמה תרגילים לעשות ? | אבישי | אימונים | 19 | 31-05-07 00:49 |