|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתקופת חיטוב(מאזן שלילי)
הבנתי שצריכת סוכר גם בכמויות קטנות במהלך היום מעכבות שריפת שומן אז איך אפשר להרזות אם מאזן הקלוריות שלילי אבל יש צריכת סוכר(לא גדולה) ביום יום? הרי אם המאזן שלילי,אז למרות צריכת סוכר בכמות זו או אחרת הגוף ישרוף שומן לא כך? אני מקפיד לאכול 4 ארוחות ביום עם חלבון ואני יורד במשקל אבל בו בזמן צורך גם סוכרים אז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם המאזן שלילי אתה תשרוף קלוריות השאלה אם הקלוריות יגיעו ממאגרי השומן או ממאגרי השריר שיהפוך לאנרגיה וישרף.
בעיקרון המטרה היא להביא את הגוף למצב בו הוא לא אוגר שומן (כי הוא נכנס ל"סטרס" במצב של גרעון קלורי ורוצה לאגור מאגרי אנרגיה כי הוא לא מקבל אותם) אלא מוציא את השומן מהמאגרים שלו ומשתמש בו כאנרגיה והשריר מצליח לשמר את עצמו כמה שאפשר (אי אפשר למנוע ירידה של מסת שריר בחיטוב, השאלה אם זאת ירידה גדולה במסת שריר או ירידה קטנה) יש כל מיני דרכים לעשות את זה, חלק זה דיאטות דלות פחמימה בנוסף לhiit פרוטוקול שומן עיקש. חלק זה cbl (קארב באקלואדינג) שגם דרך הדיאטה הזאת יש שיטת "חיטוב" תזכור שיש הבדל בין "להרזות" לבין לשרוף שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל אני מקפיד על אירובי 5 פעמים בשבוע,לא אוכל הרבה אוכל שמן וגם לא הרבה סוכר ומקפיד לאכול חלבון בכל ארוחה האם זה לא מספיק?(למרות שאני צורך מעט סוכרים במהלך היום?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להגדיר מה זה "מעט סוכרים" , חשוב לאכול "אוכל שמן" שומן רווי+שומן לא רווי כדי להעלות את ייצור הטוסטסטרון ולהכניס לגוף שומן בריא. (כמובן במידה רצוי x1 משקל גוף)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מעט סוכרים זה כוס קולה ביום במקום 5. זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אלו הפחמימות היחידות שאתה אוכל במהלך היום?! כוס קולה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני אוכל פחמימות 3 פעמים ביום פסטה לחם או משהו בסגנון אבל בכמויות די קטנות בכל ארוחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פחמימות = סוכר, קולה= סוכר.
מציע לך ללכת לקרוא מאמרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה לומר שאני אוכל לחם=סוכר? או כל פחמימה אחרת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איך גורמים לגוף לשרוף שומן ולא לקחת אנרגיה מהשריר?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז אין מצב להמנע מסוכרים בחיטוב.....
רק לצמצם צריכתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אתה צרוך מספיק חלבון ביום בכל ארוחה לא נראה לי שתהיה שריפת שריר רצינית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לאו דווקא לצמצם, דיאטות דלות פחמימה לא מתאימות לכל אחד.
מה שצריך זה בעיקר לבחור נכון את הסוכר.ירקות, קינואה, אורז חום, שיבולת שועל, כוסמת... יש הבדל בינם לבין לחם שבזמן ההכנה דחפו לבצק סוכר לבן שאתה בכלל לא מרגיש כי גם במלח הם לא חסכו ואם אתה אוכל לחם לבן אז בכלל אין לו שום ערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה כל כך בטוח שדיאטה דלה בפחמימות תשפיע עליך יותר טוב .. כדאי לך לקרוא קצת מאמרים גבר..
איך הייתה הירידה בדיאטה רגילה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני יורד כל שבוע חצי קילו. מקפיד לאכול חלבון 4 פעמים ביום לשימור מסת שריר ומקץ במתוקים.
|
![]() |
![]() |