|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה התוכנית הכי טובה בשבילי?
בן 21 גובה 1.66 משקל 58 לא התאמנתי הרבה מאוד זמן. אין עלי מסה בכלל אבל בכלל, אני נראה ממש ממש מקל במקרה הטוב. חלק אמרו לי AB ויותר סטים וחזרות, חלק אמרו לי פשוט SS. בעיות שיש לי, אני לא גמיש בכלל, יש בעיות קורדינציה ובצבא טיפה התקשתי לעשות סקוואט. היסטוריה. ירדתי 12 קילו בחודשיים וחצי בערך, בעזרת תפריט דל פחמימה (סביבות ה-5 פחמימות), ועשיתי שעה אירובי כל יום 7 ימים בשבוע שלא פיספסתי אף אימון. שוב, אין לי מסה בגלל בגוף, כוח רצון יש. זה התוכנית שחשבתי עליה עם ללכת על AB ![]() ![]() תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכניות לא הכי טובות האמת...
לדעתי תעשה ss ואחרי כמה חודשיים תעשה AB ... ABC מיותר ממש בשלב הזה
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי בעיות קורדינציה וגמישות, לא משהו שאמור להפריע, אבל אני לא רוצה לעשות טעיות, הייתי מעדיף שבשיעור 1 או 2 מקצוען ילמד אותי את הדברים האלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר על הטכניקות של ss???
יש הרבה סרטונים על הכל התרגילים ביוטיוב. ללמוד עם "מקצוען" כלומר מדריך זה הכל תלוי איפה אתה מתאמן וכמה רצון יש שם לאנשים לעזור ועד כמה ידע יש להם. לא חסר חדרי כושר ומדריכים שלא יודעים מה זה SS
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא ורואה המון, אבל לא רוצה לעשות טעיות.
והמדריכים בחדר כושר שלי פח. נתנו למשהו 25 אחוז שומן שהוא בכלל 13, לא יודעים מה זה ss נותנים לכולם abc ונגמר הסיפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במידה ויש לך כסף לך למאמן אישי כמה מפגשים
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני בערך באותה סירה איתך (168 ס"מ, 57 קילו) רק שאני בן 26 אז אולי זה חמור יותר
![]() קיצור לא שאני מבין גדול אבל אחרי הרבה בירורים החלטתי להתחייב לss למספר חודשים בהתחלה. אם אתה תחליט גם, תקרא את המאמר הזה שעזר לי מאוד (אל תוותר על שום מילה בו): http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1679. תחפש ביוטוב לראות איך מצבעים את התרגילים. תתאמן עם מקל מטאטא אפילו מול המראה בבית (אני מתאמן אפילו בלי מקל, העיקר לחרוש את הטכניקה). תקנה משקל מטבח בשביל שתיהיה מודע לכמה אתה מכניס לגוף (קניתי שלשום בהום סנטר- 120 שקל לא רציני) ואז תתחיל לאכול!!!!. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה רצינית | sAkin | תזונה ותוספים | 10 | 27-07-09 01:31 |
שאלה רצינית | bolt | אימונים | 3 | 20-08-08 18:03 |
שאלה רצינית | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 3 | 03-03-08 16:50 |
שאלה רצינית | ColemanIsGay | פיתוח גוף-כללי | 14 | 15-10-07 19:50 |