|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה להתחיל בזה שאני מבין שיותר עדיף חדר כושר אבל אין לי את התקציב(חייל) להשקיע לחדר כושר ומעדיף להתאמן בבית(ככה חוסך זמן יקר שאין לי)
בינתיים אני עושה אימון כזה.. יהלום 13x3 כאשר המתנה של 40 שניות בין סט לסט שכיבות שמיכה ידיים רחב 13x5 המתנה שוב של 40 שניות בין סט לסט מקבילים 8x3 המתנה של 40 שניות בין סט לסט ומשלב עם האימונים האלה(10 דקות כל יום) ריצה של 5 ק"מ 4 פעמים בשבוע.. כמובן שמה שאני אשמח לעזרה זה כמה לעשות כל סט(אחד אמר לי מקסימום באותו תרגיל לחלק ל-3 לעשות 3 סטים של זה ושמעתי ממקור אחר שצריך לעשות 60% מהמקסימום כל סט אשמח לבירור בעניין זה) כמה זמן המתנה בין סט סט מומלץ... המטרה שלי זה לחזק את השריר ולא סיבולת..וכמובן עוד תרגילים שאני יוכל לשלב ולחזר שרירים אחרים(מה שאני עושה זה הבסיס ומעוניין להגדיל אותו) מעוניין לקנות מתח לבית, אשמח להמלצה למתח ואיזה תרגילים אפשר לעשות עליו(האם זה אפקטיבי לעשות תרגיל אחד על המתח עם ידיים צרות ואחד עם ידיים רחבות לא עובד על אותם קבוצה של שרירים?) ובינתייים לא צריך משקולות(עדיין מרגיש את השרירים פועלים בתרגילים הנוכחים) וכמובן מה מומלץ לאכול אחרי אימון שכזה(קצר אך עדיין צריך לאכול.. בינתיים מסתפק בגביע גבינה של 100 גרם) תודה מראש על העזרה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לתוכנית אימונים שלי | MeniAnti | אימונים | 5 | 17-04-11 20:08 |
אימונים וציוד ביתי | godam | אימונים | 11 | 16-01-10 20:41 |
בקשר לתוכנית אימונים | shay121 | אימונים | 9 | 12-09-09 22:22 |
[בקשה]בקשר לתוכנית אימונים | itaisuser | אימונים | 13 | 30-07-09 17:17 |