|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני 1.80 שוקל 59.5 , רזה
יש שרירים וקצת חזה אבל הבטן למטה צרה ניראה לי יש לי חילוף חומרים מהיר אבל לקחתי את עצמי בידים נרשמתי למכון כושר והחלטתי לאכול מסודר, עכשיו אין לי תפריט או משהו פשוט אני מנסה להקפיד נגיד טונה אחרי אימון וביצים וזה ואני רוצה טבעי בלי אבקות בנתים עכשיו במכון כושר לא דיברו איתי על אוכל ונתנו לי תוכנית , אני בא עושה נגיד חזה ואז פרפר ואז נגיד מתח וזה והלאה משקולות בטן וכו׳ אני בא פעם ביומיים למכון זה טוב?צריך לשנות משהו? צריך חוות דעת מקצועית ממכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבאת מספיק פרטים..
בן כמה אתה? תן פירוט מלא של התוכנית, מה אתה עושה מהרגע שנכנסת למכון, איזה תרגיל, כמה סטים וכמה חזרות. לגבי תזונה- זה מאוד חשוב.יותר חשוב אפילו מהאימון. לא בונים לך תפריט במסגרת המכון, אבל תוכל לבנות לעצך אחרי שתלמד ותקרא קצת. כנס לאתר הראשי של ישראלבודי, קרא את "המדריך השלם לעלייה במסה" אחרי שתבנה תפריט תעלה אותי לפה לקבל ביקורת. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל 18.5
אני בא לחדר כושר 10 דק ריצה על 10 קמש אחר כך מתאמן על חזה לחיצה 3 סטים 15 חזרות פרפר 2 חזרוצ של 15 ואזגב דו ראשי כתפיים תלת ראשי ובטן(בלי מכונה) |
![]() |
![]() |