|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז סיימתי מסה לקראת התחרות בנובמבר.
במסה הזו שארכה 4 חודשים העלתי 12 ק"ג , המטרה הייתה להוסיף בשר בחזה עליון כתפיים ורגליים היקפים עלו רגליים 61-67 סמ ידיים 39.5 ל41.5 (קר) תוכנית עבודה ABCD\E לעוד שאלות תשאלו בנושא אני אענה בשמחה. אני 1.76 מטר שוקל 87 קילו, 20 קילו יותר מהיום שבו התחלתי להתאמן (אחוז שומן בערך אותו דבר) ככה הייתי בהתחלה למתן אינדיקציה: [IMG] וזה מעכשיו: פרונט גב וסייד רפויים והיתר מכווץ כמובן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מלך. אין מה להגיד.
מי שלא מכיר את אלי טוב,לא יודע מה הוא עבר . אתה אח בלב ובנובמבר אתה תשמע צרחות בקהל של פסיכי. הבנאדם מתחרה אז פרגנו לו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לפרגן? הוא עושה מעצמו ומהתחום צחוק... (ומהממתקים שהוא לוקח)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מתאמן אחי , הולך למכון יש שם מישהו שמזריק לי קצת דקה קצת טרן קצת טסט ואז אני הולך הביתה מביא ביד על תמונות שלך ומגדיל את הפיק ציטוט:
ציטוט:
אולי גם תגיד לי איזה סייקלים עשיתי ? רואים שאתה מבין הפקטור של זמן משחק פה כי במדינה כמו שלנו יש צבא שצריך לקחת בחשבון כשאתה מתכנן מהלכים כאלו, המטרה היא לא מקום ראשון המטרה היא לייצג את עצמי בכבוד וכרגע אני לא מתבייש בעצמי |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() נדב אתה בטוח שהוא עשה סייקל ?
אלי , אתה מתאמן ?
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() שמע אתה נראה טוב אין מה להגיד אבל בתמונות הקודמות אתה נראה יותר גדול וכל מה שעשיתה זה חיטוב ואיבדתה מלא שריר =_=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא כתב בפורום השני. אני פשוט לא מבין למה הוא לא לוקח עוד שנתיים מאסה (עם ממתקים) מגיע לגודל רציני עושה חיטוב ועולה ולוקח מקום ראשון על שייפ מדהים.
בשביל מה לעשות מאסה חיטוב מאסה חיטוב מאסה חיטוב ולהשאר "בינוני" (ומטה) למה לא לשאוף להיות הכי טוב שאפשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() אני האחרון שיזלזל במישהו או יוריד מישהו למטה,אבל איזה תחרות?
בכול מקרה בהצלחה!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה את זה בשביל הכיף ובשביל החוויה וזה לא משהו שאתה רוצה לעשות גם אחרי הצבא אז זכותך אבל אם אתה כן רוצה לקחת את התחום ברצינות אז תקח אותו ברצינות , לדעתי גם מאור עשה צבא ותראה איפה הוא היום...
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, לא מעניין אותי אם אתה לוקח ממתקים או לא באמת מאחל לך שתצליח רק אם אתה רוצה ביקורת אובייקטיבית - קיבלת וקיבלת את דעתי בעניין , אתה יכול גם לא להתייחס לזה ולהמשיך בחייך בכל מקרה שוב, מאחל לך שתצליח בתחרות ולדעתי השינוי שעשית ברמה הכללית לא הרבה אנשים מסוגלים לעשות אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
עושה בשביל החוויה. תודה רבה, אני כן אקח ממתקים , אי אפשר לעלות על במה בלי לעשות את זה, ממש לא מפריע לי להודות בזה כי אני לא ילד בן 15 וגם אתה לא ואתה יודע שגם במצב כזה צריך להשקיע ב100 אחוז ואפילו 200 אחוז. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: אטלנטיס
|
![]() תותח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע גבר, כמו אכילס, אני האחרון שמזלזל, אבל אני לא חושב שאתה במצב של לגשת לתחרות, לא מתוך זלזול כי רואים ואני זוכר עוד מפוסטים קודמים, שעברת שינוי, אבל הגוף שלך עדיין לא קיבל מספיק מאסה כמו שנדב אומר שישאר משהו אחרי חיטוב רציני לתחרות... בחיטוב רציני אתה תירד מלא בהיקפים, אתה תעלה לבמה מאוד מאוד רזה... לא בטוח שגם "בשבילך" זה רעיון טוב...
על כל פנים זאת רק עצה... לפעמים הסבלנות משתלמת... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא יכול להיות שבגלל שהוא לא טבעי הוא כן יצליח לשמור על מאסה, אבל עדיין המצב ההתחלתי לא מספיק טוב לדעתי. בכל מקרה הוא רק רוצה להתחרות ולא לזכות אז שיהיה לו בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שהוא לא טבעי??? אתה לא נראה לי כמו מישהו שמעמיס... :/
הייתי אמור להיות כפול תוך חצי שנה בלחץ....
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחח, אז מי שמוכר לך מוכר לך חרטא...
או שאתה לוקח ממש באיזי שזה כבר עניין אחר... על כל פנים אסור לדבר בפורום על זה... בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא התקדמתי בשנה הראשונה מי כתב שהשתמשתי כתבתי שאני אשתמש קצת הבנת הנקרא חבריקו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני אתחיל עכשיו ss כשאנע ארשם למכון בתור התחלה זה יהיה טוב ?
תוכל להביא לי בבקשה את התוכנית ss שהשתמשת |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |