|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם ,
אני רוצה לקנות אבקת חלבון או זאת אבקת חלבון כשרה מבית extreme 280 שקל . או פלורי אבקת חלבון 360 שקל . עכשיו שנייהם במשקל של 2.3 ק"ג אבל השאלה אם יש הבדל ממש בטעם ושווה להשקיע עוד 80 שקל בישביל טעם כי אומרים שהפלורי ממש טעימה והextreme לא יודע ... מה עדיף ? ומי שניסה את האקסטרים איזה טעם מומלץ ?. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אתה מחפש אבקת חלבון כשרה?
לרשותך יש את הפרובודי וואי של חברת פרובודי כשרה בהשגחת הבד"ץ. מגיעה בטעמים מעולים,בעלת כל התקנים המחמירים של משרד הבריאות לייצור מזון. מכילה 24 גרם חלבון למנת הגשה של 30 גרם.
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקסטרים??!?!?!?!?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק אתמול סיפרתי לחברה שלי שזרקתי 3/4 פח שלהם מרוב שזה היה מגעיל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפלורי -FLURY אבקת חלבון שרשום באתר שהיא מנצחת במבחן הטעם אבל על כל אבקה רשום שהיא טעימה ומנצחת במבחן הטעם המחיר שלה של הפלורי 360 קצת יקרה .. אם יש למישהו איזה אבקה מומלץ בטווח עד 300 שקל שיגיד בבקשה !. תודה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() כמו שרשמתי כבר למעלה הפרובודי וואי מגיע במחיר נוח מאוד.
http://www.israelbody.org/ProBody-Wh...95%D7%93%D7%99
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע משמש באבקה הזאת, בטעם עוגיות, והיא ממש טעימה
הזמנתי אותה דרך האתר, היגיע לי שליח עד לבית |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התלבטות בין 2 אבקות חלבונים | abovebeyond | תזונה ותוספים | 9 | 18-06-10 21:06 |
התלבטות קלה | shahar123 | אימונים | 6 | 01-10-08 22:56 |
חלבונים- שאלות ותוספי מזון של חלבונים. | omer1789 | תזונה ותוספים | 7 | 28-01-08 23:24 |
התלבטות בין אבקות חלבונים | motii | תזונה ותוספים | 5 | 05-10-07 00:12 |
שייק חלבונים לעומת חלבונים מיוגורט - עד כמה ההבדל גדול? | J.Viewz | תזונה ותוספים | 11 | 10-04-07 21:40 |