|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני עד עכשיו עשיתי לחזה לחיצת חזה במוט 3x6-8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי במוט 3x8-10 פרפר במכונה 3x10 עליתי יפה הגעתי למשקלים ומסה יפה אבל לאחרונה (לא שיניתי כלום בתזונה ובשינה) התחיל להיות לי קשה מאד באימוני חזה, יורד במשקלי עבודה, בקושי מרגיש את החזה ומתקשה להרים את המוט. ניסיתי להבין למה, והבנתי שהדבר היחיד ששיניתי זה שהוספתי דדליפט-אני עושה דדליפט יום לפני (אימון רגליים) וכנראה היד אחורית לא מספיקה להתאושש ולכן אני לא מצליח באימוני חזה. לדעתכם זה הסיבה למה אימוני החזה שלי כושלים? מה אתם מציאים לעשות? חשבתי אולי להחליף תוכנית, זה יעזור ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() דדליפט לוקח מלא אנרגיה.. תוסיף עוד 500 קלוריות לתפריט... דבר שני,נסה לעשות ריסט. או שתקח שבוע חופש מהאימונים יעזור מאוד מניסיון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תעיף את הפרפר
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין סיבה להעיף שום דבר, פרפר זה תרגיל מעולה לחזה אם עושים אותו נכון... [יותר מזה את הפרפר אתה עושה אחרון הוא לא קשור ללחיצה שלך]
לא הבנתי מה הקשר בין הדד ליפט ליד האחורית שלך???? אולי עשית שינוי כלשהו אחר? תוסף כלשהו? ימי אימונים שונים? סדר אימונים שונה? תרשום בקצרה מה אתה עושה בכללי [תוכנית אימונים בכמה מילים] תרשום בקצרה מה אתה אוכל וגובה ומשקל... מעבר לזה, עוד לפני שאתה רושם תוכנית אימונים, למה אתה עושה חזה יום אחרי אימון רגליים????
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימוני כל הגוף מול אימוני ab | djta | אימונים | 0 | 03-03-11 09:20 |
אימוני מסה | דורב | אימונים | 0 | 12-06-10 21:34 |
אימוני הפוגות לעומת אימוני רצף | ניר.ש | אימונים | 3 | 16-05-08 07:40 |
אימוני מתח | shaifbis | אימונים | 14 | 03-04-08 15:19 |