|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר תקופה ארוכה, לא היה כאבים לא, רציניים בכל אופן..
לאחרונה ה"העלתי הילוך" באימונים ( יותר משקל יותר עצים, שומר על טכניקה) והתחיל לי כאבים בגב תחתון- באימון עצמו (דדליפט סקאווט וכו) לא כואב הכל בסדר וגם כשאני הולך ביום יום, כאשר אני קופץ בנחיתה אני מרגיש כאב ואם אני מקפל אותו וגם כאשר אני הולך אחורה עם הגב אז הגב התחתון כואב - אבל זה כאב נסבל שבא והולך , הבעיה היא שמדי פעם אני מתכופף ובעלייה אני מרגיש דקירה חזקה בגב תחתון (לא בדיוק תחתון יותר עמצעי החלק שמחבר ביו הגב תחתון לגב עצמו) ואחריי הדקירה אני ישר נופל על הריצפה . אחריי זה כואב לי הגב תחתון לכמה שעות. כאב חזק , אתם יודעים ממה נובע שתי סוגי הכאבים?מה אפשר לעשות ? טיפים לשיפור וכו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק להתאמן קודם כל ולך כמה שיותר מהר לאורטופד משם הוא ימצא לנכון מה לעשות..אל תשחק עם הגב כל אימון שתעשה אתה יכול להזיק לעצמך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבלתי מאותם הבעיות כמו שלך , רק שלי זה היה קצת יותר רציני.
לא הצלחתי לקום מהמיטה בימים הראשונים ( בקושי הצלחתי ללכת ) , אחר כך המשיכו לי הכאבים אבל בערך ברמה שלך יש עכשיו. סביר מאוד להניח שהטכניקה שלך לקויה בדדליפט ( או בסקוואט...לי זה פשוט קרה מהדדליפט ) תעזוב את הדדלייפט ואת הסקוואט לשבועיים שלוש הקרובים...וברגע שתחזור אליהם תוריד משמועתית את המשקל ותתאמן על הטכניקה...זה לא בושה להודות בטעויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על התשובות
אני הבנתי ממה נבע הכאב , הוא בא בגלל שהמאמן שלי הדריך ולימד אותי לעשות דדליפט עם טכניקה לקוייה . הוא אמר שבכל סוף חזרה צריך אחורה (הרבה אחורה) מה שגרם ללחץ רב על הגב תחתון ולכאבים לאחר מכן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי רוב הסיכויים ( זה בעצם מה שקרה לי לפחות ) שהמשקל היה קצת כבד לך ובמקום להרים מהרגליים , הרמת את הגב התחתון קודם ופה התחילו הכאבים...שים לב לטכניקה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() הי לך
לפי מה שאתה מתאר נשמע שיש לך אחד משניים: 1) פציעת ספורט שרירית/גידית - ייתכן ששריר או גיד נמתחו בביצוע הפעולה. 2) בעית חוליות שלא עמדו בעומס. המלצתי: ללכת לבדוק עם אורתופד. לגשת ולהתחיל לעשות טיפולי רפואה סינית: דיקור סיני מאד מומלץ במקרה כזה, בייחוד אם משולב בטיפולי מגע. בהצלחה! עינת ברקן , מומחית לפציעות ספורט |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אחד שלא דופק חשבון רק המבורגרים :)
|
![]() קח את הדדליפט ותזרוק תתרגיל לפח , אתה פצוע ! זה לא תרגיל חובה שבלעדו לא תתקדם לשום מקום.
לך לעשות צילום בכול מקרה (תתעקש אצל הרופא) שיהיה לך לב שקט לטוב או רע.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לחיצת חזה שיפוע תחתון - עבודה על חזה תחתון | brN | אימונים | 5 | 23-10-12 16:08 |
חזה תחתון | Benx | אימונים | 19 | 11-09-08 19:30 |
גב תחתון | avlier | אימונים | 11 | 09-09-08 08:18 |
חזה תחתון | avlier | אימונים | 17 | 01-09-08 01:37 |
גב תחתון | trx--->sus | אימונים | 14 | 28-02-08 15:25 |