|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן חודש וקצת ab .. אוכל נכון ומתאמן נכון הבעיה שאני תקוע בבנץ פרס' באותו משקל מאז שהתחלתי להתאמן, לעומת תרגילים אחרים שבהם דווקא יש שיפור במשקלים..
אני עושה בלחץ 40 קילו [ 10 בשני הצדדים והמוט ], ואני לא מבין מה הבעיה למה אני לא מצליח להתקדם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תומך..גם אני תקוע כבר תקופה, אוכל טוב וישן אבל לא יודע למה אני לא מתקדם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() תבדוק את התוכנית שלך. בעיקרון,בגלל שאתה מתאמן חדש אתה צריך תוכנית עם נפח נורמלי. אם אתה רוצה לעלות בבנץ,עדיף שלא תאמן חזה וכתפיים באותו יום. אם המטרה שלך להוסיף משקל למוט,אני ממליץ לך מתוך ניסיון,תתחיל להוסיף 1.25 קילו בכל צד בכל אימון חזה!. תעשה 3 סטים 5-6 חזרות ותראה איך תתקדם..אחרי שתגיע לפחות ל 100 קילו בנץ,תוכל להפציץ עם 8 חזרות אבל בינתיים זה לא מתאים אחי.בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקעו הכל טוב יפה ספר דקה מי אתה איך אתה מתאמן חזה
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני תומך בשתי החברה מעליי, גם הגישה של איגור עם להעלות בכוח וגם בגישה של תספר לנו יותר פרטים אז נוכל באמת לעזור...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום, עזרו לי בבקשה בנוגע לאבקת מטרקס שהתחלתי לקחת | ids | תזונה ותוספים | 5 | 05-08-08 18:59 |
תמונות מעליית מסה ומהחיטוב שהתחלתי | bigbit | גלריות הגולשים | 90 | 19-01-08 20:24 |
פאק מצאתי תמונה שלי מלפני שהתחלתי להתאמן. | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 92 | 04-12-07 12:26 |
היום זה בידיוק שנה מאז שהתחלתי להתאמן (תמונה): | wonka | גלריות הגולשים | 27 | 06-08-07 20:29 |
תמונה שלי מלפני שהתחלתי להתאמן | Smart Teach | גלריות הגולשים | 6 | 02-03-07 23:29 |