|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה 200 כפול 3 כפיפות בטן וזה לוקח לי הרבה זמן וזה קצת מייאש. אפשר לקבל המלצות לתרגילים אחרים שקשים יותר מכפיפות בטן ושגם ייקחו לי פחות זמן?? תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל עליך. מספיק משקל בשביל 3 סטים של 15 חזרות כל אחת תהיה לך קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מיותר כל כך, בזבוז זמן ולא עושה כלום.
תעשה 3*10-15 toes to bar (בכוונה באנגלית תחפש את זה וזהו. )
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אבל אני מעדיף אימון בטכניקה של כפיפות בטן. אני לא מתאמן בחדר כושר ובגלל זה אני שואל איך אני יכול להתאמן בטן עם משקל ולא בחדר כושר. אמרו לי שאני יעשה עם משקל עלי ואני לא יודע איך אפשר לשים משקל עלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() תקח משו כבד ותחזיק מאחורי הראש. הבטן לא תגדל לך גם אם תעשה 1000 חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתה יודע מזה טכניקה של כפיפות בטן? ומה שאני שמתי לך?
אחד הטכניקה זה כפיפות גב, ולא כפיפות בטן אם הולכים על הפן האנטומי, שתיים תיכנס לראות התרגיל ששמתי לך. שלוש אף אחד מהם לא ישנה לך כלום בבטן .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה. כן אני יודע בגלל זה אני שואל איך אני יכול להתקדם כי כפיפות בטן רגילות זה כבר לא עוזר לי וסתם לוקח לי המון זמן והמון חזרות. אז אני מחפש תרגיל לבטן שיהיה יותר אפקטיבי ופחות זמן. יש הבדל גדול בין כפיפות בטן רגילות לכפיפות בטן עם שיפוע מבחינת קושי וההשפעה על שריר הבטן?? ואיזה תרגילים לבטן אני יכול לבצע בלי חדר כושר שיהיה ממש קשה והרבה יותר אפקטיבי מכפיפות בטן רגילות? תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
האם חטיף אנרג'י לפני אימון נחוץ? והאם קוטג' אחרי אימון זה בסדר? | BodyKilo | תזונה ותוספים | 2 | 11-02-08 09:16 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |