|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, לעומת הרבה אנשים אחרים שיצא לי לפגוש אימון רגליים תמיד היה הבייבי שלי.
האימון שמוציא ממני הכי הרבה ושולח אותי לישון הכי מהר. אולי בגלל שהייתי שמן מאוד עד גיל 18 (135קילו) ולכן כשהתחלתי להתאמן לא הצלחתי לעשות בנץ' פרס עם המוט ללא משקל בכלל אבל עם הרגליים היה מאוד קל להתקדם מהר. חזרתי להאתמן לפני איזה חודשיים, עד עכשיו הייתי עושה ab שהתבססה בעיקר על משקולות חופשיים. כרגע אני עושה תוכנית בעצתו של האחראי על המדריכים בחדר כושר הצנוע שלי, שנתן לי תוכנית שמתבססת על חמישה תרגילים (רגליים, גב, חזה, כתפיים ובטן) עם אירובי של חצי שעה וחימום שרירים לפני תחילת אימון. כהוא נתן לי גם ארסנל תרגילים לכל קבוצת שרירים כדי לגוון מאימון לאימון אז יש לי אופציה לבחור בין 4-5 תרגילים, לבחור 1. זה יוצא בסה"כ חמישה תרגילים לאימון, 15-20 חזרות ו-4 סטים. האמת שבמחינת הרגשה התוכנית הזו מפרקת אותי ואני יוצא סחוט, כמעט ואין שילוב של מכונות רוב התרגילים הם משקולות חופשיות. לא יצא לי לשמוע על תוכנית מסוג זה אבל זה בן אדם עם הרבה קהל בחדר כושר, ואחד שמנהל אותו כבר די הרבה זמן אז אמרתי שלא נפסול ואני נותן לתוכנית שהוא נתן לי ניסיון. המוטו שלו לגבי התוכנית שדרגת הקושי תלויה בי. עכשיו עוד משהו אני 1.83 וכל החיים היה לי חלום להטביע כדור, אני רוצה לבנות עכשיו פרוייקט כלשהוא או תוכנית מסויימת בעיקר בשביל המטרות הללו: 1. שיפור קפיצה. 2. שיפור כח מתפרץ. 3. חיזוק כללי של פלג גוף תחתון. 4. שיפור קפיצה מהמקום. כשאני כרגע מתחיל עבודה יותר גדולה על הסיבולת לב ריאה שלי. יש מישהו שהתנסה באימון מסוג כזה? ראיתי קצת תרגילים של סקוואט לרגל אחת או סקוואט/לאנץ' עם קפיצה וקדומה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תזונה פליאוליתית ושיפור בתוצאות / מאסה | ביג מק | תזונה ותוספים | 0 | 24-12-11 21:19 |
זקוק לעזרה ושיפור בתכנית האימונים | Romario | אימונים | 6 | 10-05-09 14:16 |
התקדמות ושיפור תכנית האימונים-זקוק לייעוץ. | ori_s4 | אימונים | 0 | 02-05-08 11:40 |
התפריט שלי לחיטוב ,מבקש עזרה ושיפור | shay8 | תזונה ותוספים | 5 | 28-04-08 18:15 |
שיפור הצעד וחצי (זינוק/קפיצה) בכדורסל - מחפש תוכנית אימונים | papoose8 | אימונים | 28 | 27-08-07 18:26 |