|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום.
לאחרונה התחלתי להתעניין באימונים בחדר כושר שמעולם לא עשיתי. אני בן 21, בגובה 1.78 ושוקל 56 ק"ג. אני יכול לאכול המון ולא לעלות במשקל , כנראה שיש לי גנים טובים (שיותר מתאימים לבחורות). השאלה שלי היא, האם אני יכול להתחיל אימונים בחדר כושר בציר פיתוח של ניפוח? כי הבנתי שצריך להתחיל מחיזוק אבל שוב אני חדש בנושא .. כמובן שאלו יהיו אימונים עם אכילה מרובה, אבל האם אני אגדל? זה יהיה אפקטיבי ואפשרי? האימונים בהחלט יכולים לפתח לי תיאבון. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() eat-lift-sleep-repet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובה.
השאלה היא אם אני יכול להתחיל ישר בניפוח והאם אני באמת אצליח לעלות במסה אם אני אוכל טוב (אני מסתכל על זה בגלל המשקל הנמוך)? או שאני נותן פה גז בניוטרל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבזבז זמן כשאתה חושב "מה אם?.." או "אם כדאי לי?.."
תאכל הרבה תרים כבד תנוח כמו שצריך תתמיד תרחיב קנה מידה וצפה לתוצאות לא יומיות אלא חודשיות, ז"א תעלה על משקל פעם אחת בשבועיים: לא עלית? תאכל עוד ותרים יותר כבד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() או קיי תודה על התשובה.
ורק דבר אחרון .. אני יכול לדלג על החיזוק ולהתחיל ישר באימוני ניפוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול
אבל מניסיון, עדיף להתחיל עם כח (בטח שבמשקל שלך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() למה עדיף לי קודם כוח ולא להתחיל ישר מניפוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כי למה שאתה קורא "ניפוח" זה עבודה בטווח חזרות של 10-15 ומלא סטים לכל קבוצת שרירים.
בתור מתאמן מתחיל כשאתה על בסיס משקל נמוך העבודה שלך תהיה לא יותר מפיזוטרפיה... תעשה תכנית כח (תבדוק אם ss מתאים לך, אבל יש גם אחרות) אתה תגדל ממנה יותר ממה שתגדל מתכנית "ניפוח" |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי תוכנית נפח נמוך. | lironsD | אימונים | 50 | 05-08-09 02:31 |
תוכנית אימונים ab נפח נמוך | SiNa | אימונים | 5 | 15-05-09 12:36 |
אימונים על טווח חזרות נמוך | avram1 | אימונים | 4 | 03-03-09 13:56 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
אימונים על משקל נמוך, גם הם עוזרים לעלות בשריר? | alpha | אימונים | 10 | 02-07-07 16:55 |