|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז כמו שכבר רשמתי, אני רוצה להתחיל להתאמן בצורה מסודרת , בין היתר בשביל לעלות קצת במשקל.
בן 17 גובה 1.70 משקל 50 :/ חשבתי להתחיל מfbw כדי להתרגל סקווט 3x8 דדליפט 2x6 בנץ' פרס 4x8 מתח רחב 3x8 מיליטרי פרס 3x8 כפיפת מרפקים3x10 מקבילים צר 3x8 כפיפות בטן 3x15 עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתאמן בבית.. כןכן אין מה לעשות, בנתיים אין לי אפשרות להירשם לחדר כושר. אבל יש לי גנטיקה טובה אז אני משוכנע שיהיה לי שינוי משמעותי. והבעיה באימונים בבית היא שאני מתאמן עם דאמבלים.. יצליח לי? כמה משקל אני צריך בדאמבלים כדי שהתרגילים יהיו משמעותיים? תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא בטוח שתוכל לעשות את כל התרגילים בלי הציוד המתאים.אבל עם הדאמבלים זה כבר משהו.תעשה מה שאתה יכול...
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה עשיתי קצת מאמץ ואני אולי נרשם לחדר כושר.. בימים הראשונים של בית ספר חשבתי ללכת לאימון דוגמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: לימודים וחברים..
חדר כושר: מתאמן בבית עם דאמבלים ומתח
|
![]() תמיד עדיף חדר כושר אבל אם לא אז תקנה כמה פלטות של 1.25 2.5 5. אבל מכל התרגילים האלה אתה יכול לעשות רק סקוואט עם דאמבלים אז תמצא תוכנית fbw שאפשר לעשות עם דאמבלים. בעיקרון יש מלא תרגילים פשוט תעשה שני תרגילים לכל שריר(גב חזה רגליים כתפיים טרפזים בטן) אה ותקנה מתח למשקוף בשביל גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה להתחיל להתאמן | omri5467 | פיתוח גוף-כללי | 3 | 31-10-12 09:22 |
רוצה להתחיל להתאמן | molhen | אימונים | 5 | 09-11-11 17:05 |
רוצה להתחיל להתאמן... | amikam2000 | אימונים | 2 | 26-10-11 23:27 |