ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-04-07, 14:50   #1
Deja Vu
חבר פעיל

ברירת מחדל יום האצמעות צריך עזרה בחילוק הארוחות

החלטתי שאני לא מוותר על הארוחה הזאת ולא מחשבן על כלום קיצר עושה ציט מטורף יש לציין שאני בשלבים הסופיים של החיטוב השאלה שלי היא כזאת אך אני יכול למזער את הנזק שארוחה כזאת עלולה להותיר?מה לאכול במשך היום וכמה ארוחות?אני חשבתי על לאכול באותו היום רק ארוחת בוקר קטנה קוטג שני פרכיות וסלט על האש מטורף לצהריים וארוחה לפני השינה קטנה טונה במים עם סלט מה אומרים?עוד שאלה בעיקרון אני צריך לעשו העמסת פחמימות בימים הקרובים אולי כבר מחר אני יאכל הרבה פחמימות ויסגור עניין כי אני לא רוצה להוסיף לי עוד יום של מאזן חיובי מה אומרים? תודה מראש לעוזרים מקווה לשמוע תשובות מאנשים באותו מצב או אנשים שמבינים
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 15:06   #2
Moshe
Banned

זה תלוי , אפשרי לאכול ארוחה אחת ואם היא תוקעת אותך לכל היום אז אל תאכל יותר במשך היום
זה כמו שתבוא תדפוק מגש פיצה באיזה יום בצהריים ואז לא תאכל יותר עד הערב/למחרת בבוקר.
אל תדאג גם אם לא תגיע למכסה חלבון היומי שלך אבל תפציץ בפחמימות שריר אתה לא תפרק ...
תעשה העמסת פחמימות עם צ'יט ביחד כבר חבל לפרק את זה ל2 תאכל פיתות חרא זבל פרגיות המבורגר מה שתרוצה תדאג אבל שתשאר ב500 מעל התחזוקה אם אתה רוצה יותר תהנה...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 15:43   #3
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
זה תלוי , אפשרי לאכול ארוחה אחת ואם היא תוקעת אותך לכל היום אז אל תאכל יותר במשך היום
זה כמו שתבוא תדפוק מגש פיצה באיזה יום בצהריים ואז לא תאכל יותר עד הערב/למחרת בבוקר.
אל תדאג גם אם לא תגיע למכסה חלבון היומי שלך אבל תפציץ בפחמימות שריר אתה לא תפרק ...
תעשה העמסת פחמימות עם צ'יט ביחד כבר חבל לפרק את זה ל2 תאכל פיתות חרא זבל פרגיות המבורגר מה שתרוצה תדאג אבל שתשאר ב500 מעל התחזוקה אם אתה רוצה יותר תהנה...
לא לאכול בכלל מלבד לארוחה הזאת זה נראה לי מוגזם לכן אני יאכל ארוחת בוקר קלה וגם לפני השינה בעיקר חלבון הבעיה היחידה זה שביום העמסת פחמימות אסור לאכול בקושי שומן וכמו שתיודע על האש זאת ארוחה מפוצצת בשומנים קיצר תאומר לאכול בראש שקט אני לא יעלה ביום הזה בשומן ?אם אני יאכל בארוחה הזאת 2000 קלוריות שהרבה מהם זה זבל ובשאר היום 500 קלוריות וזה יהיה יום העמסת הפחמימות שלי ואחריו אני לא יעשה העמסה לפחות שבוע זה בסדר?
ישן 23-04-07, 16:19   #4
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

עצמאות************************
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 18:15   #5
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

אחי גם אם תעלה טיפה אתה תוך יומיים תוריד את זה כי אלו יהיו נוזלים.
תהנה, זה הדבר הכי חשוב בחיים.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 18:23   #6
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
לא לאכול בכלל מלבד לארוחה הזאת זה נראה לי מוגזם לכן אני יאכל ארוחת בוקר קלה וגם לפני השינה בעיקר חלבון הבעיה היחידה זה שביום העמסת פחמימות אסור לאכול בקושי שומן וכמו שתיודע על האש זאת ארוחה מפוצצת בשומנים קיצר תאומר לאכול בראש שקט אני לא יעלה ביום הזה בשומן ?אם אני יאכל בארוחה הזאת 2000 קלוריות שהרבה מהם זה זבל ובשאר היום 500 קלוריות וזה יהיה יום העמסת הפחמימות שלי ואחריו אני לא יעשה העמסה לפחות שבוע זה בסדר?
מה אחי תחי בסרט רע אתה הא
חיטוב ראשון?
בקיצור בחודשיים האחרונים כל שבועיים הייתי עושה העמסה + צ'יט + אחושרמוטה
10 אלף קלוריות ביום אחי מינימום 300 גרם שומן שמתוכו 150 רווי
עליתי? , כן בנוזלים
השפיע עלי? , ממש לא הירידה הייתה אותה ירידה כל החיטוב
אני אפילו יכול לומר לך עוד משהו , עשיתי הספקה של שבוע , בשבוע הזה ג'אנק אחושרמוטה כמו שאתה לא מתאר לעצמך בחיים שלך כל יום לפחות 4-5 אלף קלוריות של זבל מסעדות הנאות הכל אשכרה הכל , חזרתי למכון לא נשקלתי , אחרי שבוע אירובי נשקלתי עמדתי על אותו סטטוס כמו שלפני השבוע צ'יט.
מסקנה? , יום אפילו לא יומיים יעשו את ההבדל בחיטוב שלך , אתה לא תחזור אחורה כי הגוף שלך מסכן , במונחים של הגוף שלך הוא זועק לעזרה והגוף לא יאגור את זה כשומן למה אתה יחסית מדולל לבן אדם ממוצע (לא מדבר בכלל על מסה) , אפילו קרה לי פעם אחת שאחרי יום צ'יט היה לי אחרי 3 ימים woosh שזה הורדה של קילו בכמה ימים פתאום בבום , תחפש בפורום מה זה תבין כבר לייל הביא על זה הסבר נחמד...
בקיצור אחי תצא מהסרט , תכיר את הגוף שלך יום צ'יט לא יעשה לך את זה ובמקרה שלי גם לא שבוע אבל זה כמובן תלוי בגוף
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 18:35   #7
Deja Vu
חבר פעיל

אוקיי תודה רבה לכם אני עכשיו באמת יהנה מחר ויאכל בראש שקט ואחרי זה ימשיך בשיגרת החיטוב
תגובה