|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בליגה האיטלקית (שהשנה היא לא משהו, בוא נגיד) האפסים האלו היו מסיימים מקום אחרון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() אחלה קבוצה.אבל מהזוועה שהייתה אתמול אי אפשר להתעלם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גאיידמק פותח את כל הברים בעיר על חשבונו....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תאכלס אני שואל ברצינות, מה לזעזעל אתם מוצאים בכדורגל ישראלי? הרמה זוועה, הניהול חובבני ברמות מטורפות, המגרשים מעפנים, כל הזמן רק קללות לשופטים ועצבים, אף אחד כבר לא נהנה מהכדורגל פה..
מה אתם מוצאים בו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
כל המדינה נהנתה על חשבונו(יותר נכון בזכותו)... חבל שהוא משקיע רק בדברים שההמון אוהבים ולא המיעוט(לוליק לדוגמא.. מקום 1 בישראל, 4 בעולם... אם ישקיעו בו קצת כסף לתזונה הוא לא יצתרך לקרוע את התחת בלילות ויוכל לישון כמו שצריך... וזה יקדם אותו הרבה..) אבל אי אפשר לבוא אליו בדרישות... הוא עוזר מלאאא שזה אי אפשר לתאר בכלל..
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() יא אללה, אריק, הקדמת אותי!!! אני מכין פה אשכול מלא תמונות וכד', ואתה פתחת אשכול לפני.... :cry_1: :cry_1: :cry_1:
בכל מקרה, הורידו מכבי ת"א 2 נק', מה שיוצר פעם של 10 נק' נכון לעכשיו בינה לבין בית"ר, ועל כן האליפות הולכת לבית"ר!!!!!!!! יש שיאמרו שזו אפילות מדשדשת, יש שיאמרו שלא מגיע כי בית"ר גזענית, אבל תמיד אפשר להעלות מעלות טובות בכל מקרה, ולבית"ר לא חסר! בנינו, למי אכפת!? אליפות זו אליפות, ולא יעזור!! ![]() ![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הוא עשה ליל סדר ליותר מ-1000 משפחות......זה אחד האנשים הכי טובים שיש היום בישראל!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה פותח? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הוא פותח את כל הברים על חשבונו...אתה הולך לבר מזמין מה שאתה רוצה ולא משלם!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() מי ישמע איזה הישג, אליפות המדינה... אני לא מבין את הסיבה להתלהבות. כדורגל ישראלי זו שכונה.
האמת, אני לא מבין איך אפשר לאהוד קבוצה בארץ. מילא אפילו קבוצות יווניות וקבוצות מהליגה השנייה באחת מהמדינות הבכירות.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() יום טוב גם לך אחי! ![]() ושכחתי לציין! כל הכבוד לבית"ר ירושלים! קבוצה אהודה מס' 1 שלי! אין גדולה כמו בית"ר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() לוזון רוצה להוריד לבית"ר 6 נקודות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר אמרת, אז על מה ולמה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 9 שנים של סבל סוף סוף אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש שיגידו שזו סתם אליפות מגעילה אבל על הזין העיקר אליפות שנה הבאה בעזרת ה' בית''ר כבר תדרוס את הליגה אגב מי פה אוהד בית''ר? שמתי לב יש פה הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באיטליה נהנים מכדורגל, יותר נכון יש ממה להנות, יש שחקנים אדירים, יש ניהול יש הכל. זה שמוג'י האפס הזה עשה כמה קומבינות עם שופטים לא מוריד מהאיכות של הליגה האיטלקית (שבעונה הבאה תהיה איכותית ביותר). גבר, אין טעם שתמשיך להתכחש למציאות, הכדורגל פה מגעיל וחובבני, רמת הכדורגל עצמה היא בדיחה (למעט מספר קבוצות שלפעמים מציגות יופי של כדורגל, אבל בכללי זה בדיחה), וכן האיצטדיונים פה על הפנים, 2-3 איצטדיונים טובים לא יצליחו לעוות את המציאות. הכדורגל פה לא יתקדם על שיחליטו להשקיע בו במקום לזיין ת'מוח כל היום על מה כן רוצים, או לא רוצים לעשות. וכמו שאנטון אמר, כולה אליפות של מסכנה של ליגת העל. אני שם לב שכל העונה אף אחד פה לא נהנה מהכדורגל (כי בתאכלס אין גם מה להנות ממנו), אנשים רק רבים במגרשים, אנשים רק מחפשים על מה לריב ולקלל, זה לא כדורגל. כדורגל איכותי זה אנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה. אתה אשכרה רואה אוהדים שבאים להנות (לרוב, תמיד יש יוצאים מן הכלל). יאלה תמשיכו להנות בבועה שלכם אחים! ![]() |
|
![]() |
![]() |