|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח... אחרי כל מה שאני שומע על אתמול ישר חשבתי לפתוח פוסט על זה...
יאלה תזרמו אנשים אני יתן כמה לפתיחה... אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שהצעת נישואין לעץ... אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שכל הערב התפעלת מהירח המלא כשבעצם זה תחילת חודש אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שרקדת לצלילי השיר "מעוז צור" אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שניסית לכבות את המדורה בבוקר עם פיפי אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שהשתנת איזה 10 דקות והתפעלת מהעובדה שזה "בלי ידיים" ![]() יאללה זרקו עוד כמה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח היה לנו איזה אחד מסטול שנשכב על הכביש והתחיל לצעוק שהוא רוצה למות וכאלה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שהשתנת על עצמך.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חבר שלי במסיבה היה שתויי ניסה לעשות שכיבות סמיכה באמצע הרכבה של הריקודים ומה שקרה למעשה הוא נימרח שם כמו סמרטוט ריצפה מתאילנד
אני פעם הייתי מסטול וסיפרו לי שדפקתי את הראש בקיר ושהלכתי על חוף הים בטיילת של תל אביב והתגלגלתי בחול עד שהגעתי לים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שעמדת באמצע הכביש הורדת ת'חולצה ומשמשת ת'פטמה לפני האוטו שעצר..חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ...שהוצאת יציקה ליד הבית של החברה שלך וניגבת עם עיתון Banana ...
...כשאתה נוסע עם חברים במכונית ועוצרים ברמזור ואתה יוצא מהאוטו כמו מפגר בשביל לתת כאפה לתמרור עצור.
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה שתוי כשחברים שך מספרים לך שכל המכנסיים שלך קיא
אתה יודע שאתה שתוי כשאתה מחבק את כל האויבים שך אתה יודע שאתה שתוי כשכל כונפה נראת לך כוסית אתה יודע שאתה שתוי כהחברים שך מספרים לך שכמעט הלכת מכות עם העבריין מספר אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך איך חירבנת על הרצפה ואז אספת את זה עם העפעפיים שלך.
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה יודע שאתה שיכור כשחברים שלך מוצאים אותך בבוקר על הספסל ליד הבית
אתה יודע שאתה שיכור כשחברים שלך מספרים לך שנסית לזרוק את עצמך למדורה אתה ידוע שאתה שיכור כשחברה שלך זורקת אותך בגלל הפדיחות שעשית לה ! קרה לי פעם :):):):) ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() חחחחחחחחחחח D:
אף פעם לא השתכרתי, אבל פעם ילד אחד שהיה דלוק עלי היה שיכור בראש השנה והתחיל לצעוק שאם אני לא אהיה חברה שלו הוא יתאבד, אז לא הזיז ליd: והוא הוריד את החולצה שלו וקרע אותה, הוא קרע את השרשרת זהב שלו מהצוואר, וזרק אותה לשיחים, זרק את 2 טבעות הזהב שהיו לו על האצבעות לשיחים, היה לו מאה שקל בארנק והוא קרע אותם לחתיכות קטנות, וצעק שהוא רץ לבנייני רמבם (בניינים נורא גבוהים) והוא יקפוץ מהם אם לא נהיה יחד D:d: חבל על כל הזהב=\ כל החבר'ה שעתיים חיפשו בשיחים
![]() |
#15 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים שטיפסת על הידידה הכי טובה שחל והיא הפילה אותך לרצפה עם כאפה ובעטה בך
אתה יודע שהיית שתוי כשמספרים לך ששתית 18 שוטים של טקילה,הקאת 4 פעמים , לא היית מסוגל ללכת,נזמינו לך מונית הביתה ב 15 שקל למרות שנסעת איזה 400 מטר , באת הביתה עם הרעלת אלכוהול,וכל הלילה אמא שלך ישבה איתך תוך כדי שאתה מספר לה שאתה מפחד שהיא תעזוב אותך לבד כי חיזרים רוצים לבוא לקחת אותך ולעשות עליך ניסויים | | | | V אז אתה יודע שהיית שתוי
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אתה יודע שהיית שתוי כשבבוקר אתה מרגיש את כל המכות שהביאו לך כולם ולא הרגשת... אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שעברת פעם דרך המדורה- קרה לחבר שלי לפני שנתיים האידיוט קיצר דרך המדורה ואפילו לא שם לב... חחחחחחחחחח kachok הרגת אותי עכשיו...!! קבל במונ'.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() תביא תמונות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע ששתית כשבנות מסתכלות עליך בצורה שונה אחרי שראו אותך משתין מול העניים שלהן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שהפשטתה משהי באמצע הרחבה במועדון !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חחח סיפור אמיתי אחי ולא קיבלתי ![]()