|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו עבר יכול להסביר מה כדי לעשות (מבחינת המחבנים העיוניים \הפיזיים)
ןמה רמת הקושי של המחבן הפיזי תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי עכשיו נמצא בגיבוש צנחנים
מחר הוא מסיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי עבר,אבל זה עדיין לא בטוח שהוא בצנחנים.
הוא סיפר לי שזה ממש קשה,אבל לא בלתי אפשרי. רק צריך רצון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בגיבוש ביום הראשון השתחררתי משום שלא הרגשתי טוב עוד לפני זה והם שחררו את כל מי שלא הרגיש שבוע לפני הגיבוש
(הם אמרו שישלחו לי זימון חדש) עכשיו שהייתי הספקתי לקלוט פגם לא ידעתי מה לענות על השאלה למה אתה רוצה להתקבל ל"צנחנים" בחייאת תעזרו לי עם השאלה (כן אני יודע מוזר :):):):)) (אני לא מורעל אני רק אומר אם אני ישרת לפחות שתישאר חוויה...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי היה .. בן אדם שלא מתאמן ולא כלום.. רק אירובי (כדורגל) פעם פעמיים בשבוע
עבר את הגיבוש (סיים הכוונה , תוצאות עוד חמישה שבועות מה שאמרו להם) סיפר לי שמביאים לך שק ארוך וצריך לרוץ איתו 2 ק"מ וריצה לפני זה של 4 ק"מ רצים הרבה מאוד לפי מה שהבנתי (לא שני מסתכל על 6 ק"מ בעיניים אבל לבן אדם שלא מתאמן בכלל זה הלם חזק שבוע תפוס מזה ) תקרא מאמרי גיבושים בפרש כך אני הייתי שהייתי מושפע וחשבתי שיהיה לי פרופיל 97 :d
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נו די זה לא משנה איך היה לאחרים אתם אישית צריכים להיתכוננן לזה תפסיקו ליסמוך כל כך על דברים שמישהו אחר אומר לכם כי בתאכלס מה שקובע זה איך אתה מבצא את הדדברים ואיך אתה בא ובאיזה גישה ומוטיבציה
תיסמכו על עצמכם תישמרו על כושר סיבולת לב ראה תישמרו על כושר מסויים תבואו אם מוטיבציה תיתנו תנשמה שלכם ולא אמורה להיות בעיה וחוץ מזה שצנחנים נחשב לאחד הגיבושים הקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה צנחנים זה יחידה מעולה בשבילי ואני יכול להתקדם בה ופילו לסיירת שלה ! אני מאוד מאוד אוהב את צנחנים !( אם אחד מהמשפחה שלך היה שמה אז תזכיר אתצ זה ותגיד שכמה מהמשפחה שלי כבר היו פה ) תחפור תחפור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי פשוט אמר: אם לא צנחנים אני גובניק.