|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוך כמה זמן אתם ממליצים לסיים אימון כוח?ואחרי כמה זמן האימון כבר לא אפקטיבי?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אימון כוח עד שעה ...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי גם נתנו לי 17 לשריר גדול ו12 לשריר קטן בתכנית Abc ואני חושש שזה יותר מידי בגלל זה לוקח לי טיפה יותר לסיים ת'אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עד שעה ורבע זה בסדר גמור. יותר מזה זה כבר לא אפקטיבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אישית לא מאמין בזה שכולם אומרים שעה או אפילו שעה ורבע וזה לא מוכח בשום מקום ואפילו בודיבילדרים בעבר היו מתאמנים שעתיים אפילו שלוש ..
לפי דעתי הכל תלוי בעצימות של האימון שלך במידה ויש לך אימון ארוך עם המון סטים אז מן הסתם שזה יקח זמן אבל לא צריך למרוח את האימון אלא לעשות אותו הכי אפקטיבי שאפשר ...
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון , מי שמתאמן יותר משעה ורבע ונשאר בחדר כושר 2 - 3 שעות זה או שהוא סתם מדבר שם או שסתם דפוק את עצמו בכך שהוא מעמיס על עצמו 2- 3 שעות , זה לא אפקטיבי להעמיס על הגוף.. לי יוצא בדרך כלל אימון 45- 50 דקות..
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האימון B שלי לוקח חצי שעה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אתם עושים שיוצא לכם אימונים קצרים ןאתם מספיקים לסים אותם כמו שצריך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() בקיצור כל אלה שמתחילים עכשיו לבלבל.. 2-3 שעות וכו' וכו'....
חד וחלק אני יבהיר משהו.. אימון כוח צריך להיות קצר וקולע... = לא נמרחים בחדר כושר שעה (ובטח שלא מעל שעה) צריכים לתקתק עבודה ולסיים ... עכשיו כל החכמים ישאלו למה נכון ? אז ככה: במהלך האימון ולאחריו מתרחשים בשריר תהליכי פירוק ( האימון לא בונה תשריר הוא מפרק אותו) האוכל שאנחנו נותנים מיד לאחר האימון , כמה שעות אחריו ויום למחרת הוא זה שבונה אותו... חוץ מזה באימונים מעבר לשעה ... (החלון הזדמנויות גם יכול להתפספס)... לא משנה באיזה תוכנית עובדים אם זה Abc Ab וכו'.... האימון לא אמור להיגרר מעבר לשעה... אם הוא נגרר מעבר לזה סימן שאתם מתמזמזים יותר מדי... עם דקה - דקה וחצי מנוחה אימון כוח צריך להיארך בין 45-60 דק' גג....
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אבל נגיד תראו מה אני עושה...
A:חזה 17 רגליים 17 B:גב 17 יד קדמית 13 C:כתפיים 17 יד אחורית 12 בדרך כלל לוקח לי לפחות שעה בלחץ ושאני מקצר במנוחות ולא נח מספיק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה מספר הסטים???? נפלת על הראש?!?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כן גם לי יש את הבעיה הזאת למרות שיש לי קצת פחות סטים
16 חזה 10 יד קדמית 18 גב 10 יד אחורית 13 רגליים 10 כתפיים 3 תאומים 6 בטן אני עושה בין התרגילים 3 דקות מנוחה ובין הסטים דקה ככה אמורים לנוח לא? סה"כ אימון ממוצע לוקח לי 1:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|