|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אמא שלי מכינה איזה סוג אוכל מסויים
יענו טעים רצח אי סמה בסיר מים ואז קמח מלא ואז כול מיני תבלינים אני תאמת אוכל את זה למה אני אוכל עם זה הרבה לחם אני יוכל לאכול ע זה איזה חצי סקית לחם .... בשביל לעות במסה אין בעיה עם זה נכוןןן ? יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזה אינג'רה ? (חחחח')
בנאדם יש לך שגיאות כתיב איומות.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() נו מה אתם רוצים יש לי שגיאות מה אני יעשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
עוד פעם עם תיקוני שגיאות כתיב אמא שלי מכינה אוכל עם קמח מלא.... אי סמה מים ואז כמה כפות קמח ואז כול מיני תוספות ........ אז אני שואל עםז ה אוכל איכותי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן כמה אתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני בגיל 19 מסתומרת מאזן קלורי ?
עם אני יוכאל אוכל איכותי למה שזה יאלה אותי בשומן ..? ובקשר לאוכל עם הקמח מלא זה סבבה נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ערך קלורי של זה בערך תבדוק פשוט ותשלב בתפריט שלך מה הבעיה פה...
דרך אגב תבדוק מה התבלינים תבלינים זה לא רק מרק עוף וכל זה זה יכול להיות שמן כל מיני גרגרים שיש בהם שומן אנערף לא חסר מה להשים במרקים תבדוק...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה קמח מלא אז סבבה. פשוט תשלב עם זה חלבונים ושומן איכותי. ואל תשכח להגיד לאמא יפה תודה.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() כן אבנתי תודה :]
קמח רגיל בחיים לא נכון ?????? זה גרוע נכון ?? יענו אסור לי לעבור ת2200 קלוריות פחות או יותר נכון ?? אני מת להגיע לזה אני אוכל הרבה בשביל להגיע לזה... -לפי מה אני בודק לכמה קלוריות אני צריך להגיע ? לפי המשקל שלי ? איך בדיוק לפי המשקל ? בקשר לתבלנים חומץ לימון קרויה קימל ( צמח ) מלח מלח לימון פלפל אדום ופלפל רגיל (ירוק ) סבבה לא ? קרויה קימל ( צמח ) אין בעיה נכון ? תודה יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() סבבה אחלה תבלינים אין בעיה...
לגבי כמה אתה מוציא ביום יש לך מחשבון ששמו Bmr אתה שם את הגיל משקל וגובה והוא אומר לך בערך כמה קלוריות אתה מוציא ביום כמובן שזה לא הכי מדויק מכיוון שכל אחד יש לו גוף שונה... בכל מקרה תלך לפי זה ותגיע ל- 2200 או יותר כמה שתצטרך תאמין לי ממש קל להגיע לזה...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בושה שבשנת 2008 במדינת ישראל לא יודעים לרשום בשפת האם שלהם.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל של אמא 3>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תלמד עברית או משהו כזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחח חוץ מזה באמת גבר אתה בן 19 תתחיל ללמוד לשון אנגלית עוד בסדר לא לדעת טוב אבל עברית זה השפת אם שלך...
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חלאס תרדו ממנו חבריוס , יש אנשים שאין להם האפשרות לעשות זאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() וואלה מה אני יעשה שגיאות זה לא כשור לשכל
וואלה אני לכול החברים שלי יש להם שגיאות כתיב לכולם פשוט אני גר במקום של נשים פסיכים ביותר ...... השגיאות כתיב זה מין בעיה שקשה לסדר אותה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() עשיתי תbmr
משקל 60 גובה 01.7 גיל 19 הוא אומר לי 1592 זה כול מה שאני צריך לאכול ??? אז מה איך אני ישמין מיזה ? ניראה לי שתמיד אני מגיע לזה אבל לא משמין ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|