|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 19 וחצי, מתאמן במכון הכושר בצבא כבר חצי שנה
(לכן נורא לא בטוח בצורת האימון שלי.. אין שם כ"כ ייעוץ מקצועי) אשמח לקבל חוות דעת מהמומחים שביניכם: אני מתאמן 4 פעמים בשבוע. בימים ראשון ורביעי חזה+יד קדמית+רגליים בימים שני וחמישי גב + יד אחורית + כתפיים וכל אימון אני מתאמן על בטן 15-20 דקות ימים ראשון + רביעי: חזה: דחיקת מוט - 3 סטים של 11-12 דחיקת מוט בשיפוע חיובי - 3 סטים של 10 שיפוע שלילי - משקולות חופשיות - 3 סטים של 10 פרפר - 3 סטים של 12,10,8 יד קדמית: מרפק על הברך בישיבה - 3 סטים של 10 פריצ'ר - 3 סטים של 8-10 רגליים: תאומים= ברבל - 4 סטים של 12 וירך קדמית ירך אחורית = על המכונות - 4 סטים של 12-10 ימים שני וחמישי גב: פולי עליון אחיזה רחבה 3 סטים של 10-8 פולי עליון אחיזה צרה (עם הידיות של הפולי התחתון) - 3 סטים 8-10 פולי תחתון (חתירה קוראים לזה אם אני לא טועה..) - 3 סטים 8-10 כיסא גניקולוג (שעובד בעיקר על הכנפיים למיטב הבנתי) - 3 סטים 8-10 וגב תחתון - ספסל רומאי או יווני לא זוכר איך קוראים לזה עם משקולת של 5 - 2 סטים של 15 יד אחורית: כבל בעמידה עם השענות קדימה - 3 סטים של 12-10 לחיצה צרפתית - 3 סטים של 8-10 כתפיים: דמבל לצדדים - 3 סטים של 8-10 סמית' (מוט W בעמידה הרמה עד גובה סנטר) - 5 סטים של 5 מכונה - 3 סטים של 8-10 יוצא לי שעה ורבע בערך כל החלק של המשקולות, ואז 15-20 דקות בטן. אודה להתייחסותכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטן לא צריך לאמן כל יום, מספיק פעמים בשבוע..
נראה בסדר אפשר להוסיף לידיים עוד 2 סטים כ"א.. בכתפיים תוריד 2 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תשמע אחי אני לא יודע אם אני מומחה או לא אבל אם יש לך 4 ימים שאתה יודע מראש שאתה יכול לעבוד בהם לדעתי תעשה תוכנית Abcd כל יום אתה עובד על חלק אחר בגוף הבעיה עם התוכנית שלך לדעתי שהיא לוקחת יותר מידי זמן וזה לא טוב גם אתה עובד יותר מידי על הבטן תעבוד שלוש פעמים בשבוע לא בימים עוקבים התרגילים ניראים לי יחסית בסדר לא הבנתי למה אתה מיתכוון בכולם אבל הם ניראים לי בסדר אם אתה תירצה תוכנית כזאת Abcd שעובדים על חלק אחר כל יום תיכתוב פה ונעזור לך לחלק את זה בהצלחה אחי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה, אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח.
ועוד שאלה קטנה - אני רואה מתאמנים שעובדים על משקל אחד כל הסטים (חוץ מהחימום כמובן) וכאלה שמעלים משקל בכל סט, מה היא הדרך הנכונה? או שיש אולי שרירים שצריך לעבוד עליהם בשיטה הזאת וכאלה שלא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ABCD אתה עובד על שריר פעם בשבוע וזה מאוד מוגבל מהבחינה שהגירוי פשוט לא מספיק, אלא אם אתה על חומרים. בקיצור עבודה של AB עם 10 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן כאשר כל סט תנצל למקסימום כמעט. אין צורך להגיע ליותר משעה של אימון. אם זה לוקח יותר מדיי זמן תקצר אותו בסופר סטים ותבדוק את הזמני מנוחות שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא התעמקתי אבל בגדול זה נראה טוב לטעמי יותר מדי סטים בגב ובחזה אב לאיך שאתה רוצה ובטן תעשה 2 פעמים בשבוע ברגליים תוסיף סקוואט בהתחלה ובכתפיים תוותר על תרגיל ותוסיף לחיצה בהתחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לקרוא לזה שטויות ולעשות 20 סטים לחזה אבל זאת בעיה שלך. שינוי גדול לא נראה לי שתראה מתכנית כזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במחשבה שנייה אתה צריך לקרוא כמעט את כל הדיונים בנעוצים לאור מספרן הרב של ההצהרות הלא מבוססות שלך בתקופה האחרונה.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לבסס את זה חד וחלק, יש אנשים שעם Abcde יגדלו יפה מאוד ביחס לfbw. (כמובן טבעיים)
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש מתאמנים מעטים שיפיקו תועלת גדולה יותר מחלוקה של שריר פר שבוע לעומת תדירות אימון גבוהה יותר. בהמשך לכך יש גם מיעוט מתאמנים שיכולים להתאושש מנפח אימון עצום בתדירות אימון גבוהה, על מיעוט לא ניתן לבסס המלצה לכלל המתאמנים.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק מה שאני אומר, שאי אפשר לבסס טענה כזאת או אחרת על כולם, כל אחד ומה שעובד עליו בסוף.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|