|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() השבוע ניגמר לי המוני למכון אני חושב אם לחדש או לא מה דעתכם
תיראו אין לי זמן לאימון אני בקושי פעם בשבוע עכשיו לקראת הבגריות ולימודים והכול עכשיו אני עדין אוכל לפי חיטוב ומסה אז חשבתי ככה לעשות "שריר טבעי" זה אומר כאילו בלי משקולת שכיבות שמיכה מתח ריצות וכול התרגלים האלה שאשר בבית שלי כלום ככה עכשיו השאלה אם אני אוכל טוב וגם עושה את זה אני יתפתח ויגדל? כי פשוט במכון גם ככה אני כבר לא פעיל אז חשבתי בבית ככה שעה חצתי שעה אני יכול להשקיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה הקשר בין בגרויות להתאמן? מה אתה דפוק?
אתה לא יכול לשלב שעה של אימון ביום ללכת לחדר כושר? גם ככה אתה אומר שאתה בבית יכול לעשות את זה. אז אתה לא יכול ללכת שעה כולה לחדר כושר? ואז לחזור הביתה לשים משקפיים ולחזור לחרוש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מי ישמע אתה כל היום יושב בבית ולומד...שנה שעברה עשיתי מעל 15 יח"ל והיו לי בשבוע 50 שעות במערכת ועדיין השקעתי בחדר כושר ובחיטוב אם אתה מתכנן את הזמן כמו שצריך אז אתה תספיק לעשות הכל...את הזמן שאתה מקדיש למחשב תקדיש ללימודים ולאימון.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עלק לעשות שריר טבעי חח
למה משקולות זה לא טבעי? פחחח
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לימודים ביצפר עד 2 אחרי זה אוכל מיתארגן עד3 הולך לעבוד מסים ב11 עכשיו בשעה 11 אני לא הילך למכון כושר כמו ילד מסכן ועל תכנסו לקטנות אני שואל אם ממתח שכיבות שמיכה וכול זה +תזונה אני יכול לפתח גוף לגדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה עובד זה כבר משהו אחר.. צריך ללמוד לשלב עבודה עם לימודים ואימונים.. אצלך אם אתה עובד כל השבוע בשעות האלה זה כבר בעייתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תזונה נכונה+מתח שכיבות שמיכה וכול הדברים בסגנון כזה אפשר לפתח גוף ולגדול טוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לגדול טוב לא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() תקנה לפחות דאמבלים
כי משכיבות סמיכה ומתח לא תגדל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סדר עדיפויות.. אתה לא יכול לפנות שעה וחצי כמה פעמים בשבוע?..
* אם אתה לא נהנה ללכת למכון ואתה לא מתמיד זה משהו אחר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז יוצא לי רק תתרגילים המתח שכיבות שמיכה מקבילים... למרות שיש אחד אצלנו בים שמיתאמן רק מקבילים ויש לו חזה מפותח מאוד אז אני מאמין שזה אפשר הרי תזונה זה 80%מההתפתחות אז מה דעתכם אפשרי לעשות גוף מזה? כי אין לי ברירה אחרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() קודם כל למה לא הגעתה לבצפר היום י'זין?? מה גם לזה העבודה מפריע לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תחדש תתאמן קצת בבית וכשגמרו לך הבגרויות חתדש חבל על הכסף אם אתה הולך פעם בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|