|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי אני בן 16 וחצי ורזה התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני חודשיים עכשיו רציתי לדעת בשביל לעלות במשקל עם האימונים כדאי לי לקחת אבקת עליה במסה?או אבקה אחרת כלשהי .?
תודה למי שעונה פורום ואתר מעולים דרך אגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ ללכת לפגישת ייעוץ - אל תנסה לבד קבל חוות דעת מקצועית שיהיה לך כיוון לפחות ואז....תתחיל לבד! בהצלחה! ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ממי לקבל יעוץ אחי?
נראה לי שהפורום הזה מקום דיי טוב ליעוץ לא? ותודה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
ואין ספק שהח'ברה בפורום מספקים לך הרבה מידע ברמה מקצועית אבל אני אישית, התרשמתי מהאתר ככה לפני שמיהרתי לפגישת ייעוץ ויש פה אחלה ח'ברה באמת מפרגנים ותומכים! וואלה אחי אני לא מתחרט - חשוב לדעת , הם מרכיבים לך תוכנית אימונים ותזונה שתתאים לך על מנת שבאמת תגיע למטרה שלך! זה שאתה צורך אבקות וכל מינה חומרים לאו דווקא הם מתאימים לך! או משתלבים לך בתוכנית תזונה שלך, לכן המלצתי האישית, תתקשר קבע פגישה ותרוויח וגם תהנה מכל דקה ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() למשהו יש חוות דעת על אבקה לעלייה במסה Perfect 3000 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() טעם שלה מגעיל^
בעיקר הוניל טעם שוקו סביר היום ישנם אבקות הרבה יותר טובות http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=1 זאת האבקה הכי טובה שיש היום בעניין מסה (בישראל לפחות) שאתה קונה אותה היא קצת יקרה אבל כשאתה משתמש אתה יודע שכל אגורה ששלמתה שווה.... http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=1 אבקה גם מאוד טובה היא הרבה פחות יקרה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() שחכתי להוסיף שבלי תפריט תזונה ותוכנית אימונים נכונים ומותאמים בשבילך התוצאות יהיו נמוכות בהרבה ממה שהן יכולות להיות...
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הקטע אבל שאני רוצה קודם לעלות במשקל הגוף בשומנים ולא במסת שריר כדאי להשמין ורק אח''כ לעלות בשריר ...
אני פשוט ממש רזה ..55 קילו בגובה 178 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תילך למדריך שהוא מוסמך והוא יודע מה הוא אומר ולא סתם איזה שחיפון וכן אבקה לעליה במסה תעזור לך לעלות אבל אם לא תידע לנצל אותה בתקופת האימונים זה יאגר כשומן ולא יתנצל לבניית שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|